Annonce
Lokalavisen Lemvig

Juleværksted og julemand i Lemvigs gader

Juleskibet ankommer som bekendt ikke til Lemvig Havn i år, men søndag den 13. december er der alligevel chancer for at møde julemanden rundt i Lemvigs gader. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Man kan fornøje sig med jule-aktiviteter i den tidligere Tøjeksperten-butik
Annonce

Lemvig: Lemvig Handels såkaldte selfiestudio befinder sig nu i den tidligere Tøjeksperten-butik i Vestergade - dér, hvor Sportigan har outlet.

Der er åbent i selfiestudioet/juleværkstedet, når outlet-butikken holder åbent, og det vil sige fredage, lørdage og søndage i perioden op til jul.

Foruden at få taget billeder af f.eks. sine børn kan man fornøje sig med hjemmelavede julegaver - små fine ting, som man kan fornøje sine forældre eller bedsteforældre med. Man kan lave nisser, fotorammer eller fine karklude - altså sammen for en meget beskeden pris.

Det skulle have været på søndag, at juleskibet ankom til Lemvig, men  - som det tidligere har været nævnt - så kan det ikke lade sig gøre i forhold til corona-restriktionerne.

Men søndag den 13. december kan du, hvis du er heldig, pludselig møde julemanden i byens gader, lyder det fra Lemvig Handel.

Man ved aldrig, hvor han gemmer sig. Til børnene er der en dejlig overraskelse et hemmeligt sted i byen, så man kan nyde dagen, mens man er på juleshopping i Lemvig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce