Annonce
Lokalavisen Lemvig

Køber halvpart i klinik

Mads Wolthers og Hanne Rytz ejer nu hver halvdelen af Kiropraktisk Klinik i Østergade i Lemvig. Foto: A.P. Christensen

Fra årsskiftet er Mads Wolthers medindehaver af Kiropraktisk Klinik på Østergade - en klinik, som Hanne Rytz etablerede for 12 år siden

Annonce

LEMVIG: Fra årsskiftet er der sket en ændring i ejerforholdet i Kiropraktisk Klinik på Østergade i Lemvig, idet Hanne Rytz har solgt halvdelen af sin virksomhed til Mads Wolthers.

Hanne Rytz åbnede sin klinik den 1. februar 2007, og efter en årrække med lokaler på Østergade 16 flyttede klinikken i 2017 til større lokaler på Østergade 8, hvor man tidligere fandt Kiers Herremagasin. I februar 2017 blev Mads Wolthers, der ligesom Hanne Rytx er uddannet kiropraktor, tilknyttet klinikken med først to arbejdsdage om ugen og siden april sidste år på fuld tid.

- Jeg er rigtig glad for at arbejde på klinikken i Lemvig, og udviklingen har vist, at der er behov for to kiropraktorer i dagligdagen. Det har blandt andet betydet, at ventetiden til behandling af akutte skader fortsat kan holdes på 24 timer, siger Mads Wolthers.

Den første tid, hvor han arbejdede på deltid i Kiropraktisk Klinik, boede han sammen med sin familie i Aarhus, men bopælen har siden november 2017 været Holstebro.

- Vi er faldet godt til i det vestjyske, og du kan sige, at det efter de første måneders prøvetid på klinikken er lykkedes at opbygge en fuldtidsstilling. Samtidig har jeg et utroligt godt samarbejde i dagligdagen med Hanne, så jeg var ikke i tvivl om, at jeg gerne ville være medejer af Kiropraktisk Klinik. Den mulighed opstod i løbet af efteråret, fortæller Mads Wolthers.

Faktisk var det en længere proces om at få klinikken kvalitetsgodkendt efter en række nye krav, der også resultererede i en dialog mellem Hanne Rytz og Mads Wolters om kompagniskabet.

- I processen kom vi rundt i alle afskygninger og detaljer om virksomheden, og vi fandt ud af, at vi faktisk ser meget ens på mange problematikker i branchen og i arbejdet i hverdagen. Derfra var der ikke langt til at lave handelen, og jeg mener helt klart, at det på alle måder styrker Kiropraktisk Klinik, at vi nu hver ejer halvdelen, siger Hanne Rytz.

Der er fortsat mangel på kiropraktorer i Danmark, hvor der i øjeblikket er cirka 700 aktive behandlere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce