Annonce
Lokalavisen Lemvig

Købmand sørger for mere lys i byen

Lars Jespersen fra Rema 1000 (til venstre) har søgt og fået 25.000 kroner til julebelysning i Lemvigs gågader. Vejformand Ivan Møller Sørensen fra Lemvig Kommune (til højre) var sammen med sine medarbejdere i gang med at sætte julebelysningen op, mens handels- og eventchef Mai Lindgaard glæder sig over donationen. Foto: Jesper Lundsgaard
Flere træer i centrum af Lemvig er blevet udsmykket med julebelysning efter donation fra købmandsfond
Annonce

Lemvig: Der kommer endnu mere julelys i en ellers mørk tid i den centrale del af Lemvig i år.

I alt 540 meter lyskæder vil fra denne uge lyse op i flere træer og hække forskellige steder i byen. Det er Lars Jespersen, købmand i Rema1000, der har søgt og fået bevilget 25.000 kroner til julebelysningen gennem KFI Købmandsfond, der er en fond for selvstændige købmænd.

- Vi har for første gang i år sat julebelysning på Rema1000, og det har jeg fået positive reaktioner for. Det ville jeg udbygge, så der kunne komme mere lys i en mørk tid, og derfor søgte og fik jeg 25.000 kroner fra KFI Købmandsfond til julebelysningen, siger Lars Jespersen.


Vi er taknemmelige for, at lysene kan være med til at være en del af julestemningen i Lemvig både i år og årene fremover

Mai Lindgaard, handels- og eventchef


Julebelysningen kan ses flere steder i byen. I første omgang bliver den koncentreret om træerne på Matas-torvet samt på Kirketorvet, men det er forventningen, at der også vil være nok lys til, at der også kan komme belysning i hækkene på Polititorvet.

Det er første gang, at træerne på Matas-torvet og Kirketorvet bliver udsmykket med julelys.

Annonce

Kontaktet for halvanden uge siden

Ideen om den ekstra julebelysning er ganske ny. Det er kun halvanden uge siden, handels- og eventchef Mai Lindgaard blev ringet op af Lars Jespersen omkring julebelysningen. Og hun slog til med det samme, da hun hørte ideen.

- Vi er taknemmelige for, at lysene kan være med til at være en del af julestemningen i Lemvig både i år og årene fremover. Samtidig er det godt, at de kommunen bakker op om initiativet, da lysene jo ikke bliver hængt op af sig selv, siger hun og tilføjer, at den nye julebelysning skal være en del af bybilledet i de kommende år.

Lars Jespersen peger på, at det er vigtigt at der bliver skabt ekstra julestemning i byen specielt i år.

- Jeg vil gerne gør det endnu mere hyggeligt at handle her i byen, og især i år er det ekstra vigtigt at bakke op om den lokale handel, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce