Annonce
Lokalavisen Lemvig

Keld Østergaard fortsætter alligevel som LGF-træner

Keld Østergaard har indvilget i at tage i hvert fald et halvt år mere i spidsen for LGF's bedste fodboldherrer i serie 2. Arkivfoto: Allan Damgaard
Det lykkedes ikke at finde en afløser for Lemvig GF's førsteholdstræner, Keld Østergaard, så derfor har han indvilget i at fortsætte - nu sammen med Carsten Løager.
Annonce

Lemvig: Det var meningen, at Keld Østergaard fra Lemvig skulle stoppe med at være fodboldtræner - både for Lemvig GF's førstehold og med trænergerningen generelt.

Men sådan kommer det ikke til at gå. I hvert fald ikke her i den kommende forårssæson. Det lykkedes nemlig ikke for LGF at finde en afløser for Keld Østergaard, der har været fodboldtræner igennem hele 33 år for diverse ungdoms- og seniorhold.

- Det var svært at finde den rette til at tage over efter Keld Østergaard. Vi skulle finde én, der kunne fortsætte det flotte arbejde, som Keld Østergaard og de øvrige trænere har bygget op de seneste år, hvor vi for alvor er blevet mange seniorspillere igen, siger Carsten Løager, der både er stadioninspektør og formand for LGF's seniorudvalg.

Løsningen er i stedet blevet, at trænerjobbet for LGF's førstehold i serie 2 deles mellem Keld Østergaard og Carsten Løager.

- Vi er glade for, at Keld Østergaard vil hjælpe os og fortsætte på posten. Det giver arbejdsro, at vi nu har trænersituationen på plads, siger Carsten Løager.

De øvrige trænere i herreseniorafdelingen fortsætter - det er Flemming Henriksen, Jens Futtrup og Nicolaj Nees.

- Vi har ikke aftalt, hvor længe Keld Østergaard skal være træner, og vi har muligvis et træneremne, der kan tiltræde til sommer. Men der er ikke aftalt noget, siger Carsten Løager.

Både Keld Østergaard og Carsten Løager vil være på sidelinjen, når serie 2-mandskabet spiller kampe. Til gengæld er der mulighed for, at én af dem kan springe en træning over, hvis der er behov for det.

Annonce

Skal være ungdomskonsulent

Det bliver der muligvis for Keld Østergaard. Han skal nemlig også være ungdomskonsulent i LGF. Det var den rolle, han var tiltænkt, da han efter planen lagde trænergerningen på hylden efter den sidste kamp i efteråret.

- Keld Østergaard skal være konsulent for både pige- og drengeafdelingen, og han skal blandt andet være med til at styrke de unges overgang fra at være på efterskole til at vende tilbage som aktiv spiller i LGF, siger Carsten Løager.

Keld Østergaard er glad for den løsning, der er fundet.

- Jeg synes, vi har fundet en god løsning. Det betyder meget for mig, at den velfungerende seniorafdeling fortsætter. Desuden betyder LGF også generelt meget for mig, og det er også kun fordi, at det netop er LGF, at jeg har sagt ja til denne dobbeltrolle, siger Keld Østergaard.

Annonce

Begynder træningen

LGF's fodboldherrer tager allerede nu så småt hul på træningen. Det sker i mindre grupper på 10 spillere, som er tilladt under de nuværende corona-restriktioner.

Der er også allerede aftalt tre træningskampe for LGF's førstehold. Her skal lemvigerne møde Thisted fra jyllandsserien samt Vildbjerg og Ølstrup fra serie 1. Sidstnævnte var LGF i øvrigt i pulje med i efteråret, hvor lemvigerne var de eneste, der tog point fra Ølstrup via 2-2 på Lemvig Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce