Annonce
Lokalavisen Lemvig

KFUMs Sociale Arbejde tilbyder mænd i krise samtaleforløb i tilbuddet "Livet tilbage"

Projektleder i KFUMs Sociale Arbejde Birgitte Bjerre glæder sig over, at man nu igen kan tilbyde samtaleforløbet "Livet tilbage" til mænd, der er kommet skævt ind på livet. Forløbet har før haft stor succes, og med samtaleterapeuter Poul Tambjerg og Gitte Grønne fokuserer man på tre bosteder for hjemløse - bl.a. Borgerskolen i Lemvig. Privatfoto
Annonce

Lemvig: Men penge fra Socialstyrelsen har KFUMs Sociale Arbejde fået mulighed for at gentale tilbuddet "Livet tilbage", der er målrettet til mænd på kanten af samfundet. De har sjældent overskud til den lange vej for at få psykologhjælp, og de har ikke råd til egenbetalingen.

Uanset om årsagen er skilsmisse, vold, arbejdsløshed, sygdom eller dødsfald blandt de nærmeste. Eller hvis misbrug eller psykisk sygdom lurer i kulissen, så tilbyder KFUM’s Sociale Arbejde nu samtaleforløb med professionelle terapeuter. ”Livet tilbage” er forankret i tre bosteder for hjemløse – Borgerskolen i Lemvig, Nørbygård i Hanstholm, Toften i Slagelse – samt den sociale Café Paraplyen på Frederiksberg. Tilbuddet er dog også åbent for mænd, som ikke bruger disse steder.

Erfaringerne med samtaleforløb er meget positive. Et lignende projekt kørte med stor succes i 2015-18, og dengang vurderede de deltagende mænd, at deres trivsel gennemsnitligt var steget med 63 procent. Og 73 procent af brugerne betragtede samtaleforløbet som en succes. Penge fra Socialstyrelsen gør det nu muligt at genoptage ”Livet tilbage”. Og de to dygtige terapeuter Poul Tambjerg og Gitte Grønne er genansat til at skabe tillid, empowerment og støtte til mænd i krise.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce