Annonce
Lokalavisen Lemvig

Klassisk musik kombineret med lettere jazz

Blue Chamber Quartet kan opleves på Lemvig Gymnasium tirsdag 1. februar. Lemvig Musikforening er arrangør. Pressebillede

Lemvig: Blue Chamber Quartet - bestående af musikere fra Tyskland og Østrig - kan opleves tirsdag 1. februar kl. 19 på Lemvig Gymnasium.

Lemvig Musikforening er arrangør, og foreningen skriver i en pressemeddelelse, at Blue Chamber Quartet spiller kammermusik fra det 20. århundrede og lader det smelte sammen på en ny måde i en yderst virtuos og varieret blanding.

Det traditionelle blander sig med det ukendte; velkendte lyde blander sig med det eksotiske. Blue Chamber Quartet tager tilhøreren med på en opdagelsesrejse gennem en overraskende verden af ​​tilsyneladende velkendte værker. De fire musikere beviser, at det er muligt at kombinere klassisk musik med lettere jazz; de har fundet den rigtige bro mellem de to genrer.

Annonce

Publikum skal høre fire musikere med hver deres store solokarrierer inden for den klassiske musik, der har besluttet sig for at skabe en koncert, der slet ikke er typisk for et koncertprogram.

De fire demonstrerer den glæde, musikere føler ved at bruge deres instrumenter. Samtidig hører man, hvordan den enkelte musikers ønsker kommer til udtryk. På henholdsvis klaver, harpe, vibrafon og kontrabas kombineres klassiske rødder med elementer af jazz til en ny lyd.

Blue Chamber Quartet spiller musik langt ud over både det sædvanlige i klassisk musik og de improvisationer, der er karakteristisk for jazz. Musikken svinger fra stille øjeblikke af eftertanke til rytmisk, minimalistiske musikalske mønstre. Men det forbliver autentisk, fordi de fokuserer på deres styrke: fortolkning.


Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ekstra kræfter til frisørsalonen i Thyborøn

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Bandfestival i Lemvig imponerer igen med nye, lokale bands på scenen

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Velkommen i kartoffelland

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Ny "Top Gun"-film i Bio-Huset

Lokalavisen Lemvig

Færre dyr og udstillere til det genopståede Lemvig Marked og Dyrskue

Lokalavisen Lemvig

El-forretningen Buus har ansat ung, engageret lystfisker og vil satse endnu mere på lystfiskeri

Lokalavisen Lemvig

Christian er i gang med at skrive en bog: Hvem ved noget om badehotellet i Harboøre

Lokalavisen Lemvig

Hotelejers bedstefar blev smidt ud af tyske soldater

Lokalavisen Lemvig

Kunstnersamtale med Birgitte Støvring

Lokalavisen Lemvig

"Downton Abbey" er tilbage i Lemvigs biograf

Annonce