Annonce
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Skriv din drøm til mig

For en håndfuld år siden havde jeg trist erkendt, at jeg ikke både kunne bo, hvor jeg gerne vil bo aka i Vestjylland og leve af mit kreative hoved.

Jeg tænkte på det som mit lod i livet og trøstede mig med, at ingen kan få alt, og at jeg i forvejen havde meget - trøstede jeg mig selv med..

På samme tidspunkt havde jeg et spændende pædagogjob og terpede mentalt "Nu skal du være tilfreds, nu skal du droppe de urealistiske drømme og være tilfreds".

Annonce

En aften kørte jeg og en god veninde til Vinderup for at høre et foredrag med ham fra Vesters Verden. Jeg sad jo som en igle med det samme, at kreative kræfter larmede det mindste i Vestjylland.

Søren Vester snakkede om kreativitet i Udkantsdanmark, og jeg hører meget lidt efter, for han startede med at fortælle, at han var designer og boede i Thise - en mindre by end Harboøre!!

Han levede af hans kreative hoved og talenter!!! Og jeg havde jo lige begravet mine ambitioner, fordi det ikke kunne lade sig gøre at bo, hvor jeg gør, og arbejde i den kreative verden… og så gør han det!!!

Jeg var misundelig og vanvittig inspireret, da vi kørte hjem fra Vinderup og dagene efter var plaget af ordene: "Han kan jo - mon jeg også kan så?" Dagdrømmene blomstrede irriterende hurtigt frem igen og jeg skrev en mail til Søren, fortalte ham om mit situation og spurgte ydmygt: "Kan du bruge en assistent? Kender du nogen, der kan? Hvad vil du gøre?" osv - alt sammen læst igennem og rettet og rettet og rettet.

Mailen blev ikke sendt med det samme - den lå i længe og råbte fra min computers skrivebord "Send mig! Send mig! Send mig!"

Og en dag, da modet ramte mig, trykkede jeg Send… og tjekkede derefter mailen hver andet minut, indtil der kom svar. Søren skrev: "Sådan, så er du startet! Fra nu af husker du på, hvad er det, du vil, og så skal levevejen nok komme, hvis man stadig har lidt jysk snusfornuft".

Fordi han mente, at idet jeg havde fortalt et fremmede menneske om, hvad jeg i virkeligheden gerne ville, så var jeg i gang, så var jeg startet.

Ordene forblev ved mig som en bekræftelse på at "Jeg er i gang". Jeg havde i årevis tænkt på, hvor fedt det kunne være hvis og hvis og hvis - men tanken om at jeg var i gang, at jeg var startet, gav mig den dejligste og mest tiltrængte stolthed til mine forliste planer.

I dag er Søren min kammerat. Jeg blev aldrig hans assistent (ville have været en klovn til det..), men jeg lever af mit kreative hoved og talenter. Alt er godt!

Og til dig som har kæmpet dig igennem teksten, måske med et lille håb om at få et lignende svar - skriv din drøm til mig i en mail, og du skal få leveret præcis de samme ord: "Sådan, så er du startet!!!".

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Kendt ejendomsmægler vender tilbage til Lemvig

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fra ATV til budcykel: Elever ankom i kreative køretøjer til gallafest

Annonce
Lokalavisen Lemvig

HF-elever rundede skoletid af med galla

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Søren Agger lavede Hole-in-one

Lokalavisen Lemvig

DcH Lemvig fik sin første danmarksmester i spor

Lokalavisen Lemvig

Store bededagskvæld på Kabbel

Lokalavisen Lemvig

Ny frisør må leve de første par måneder med tildækket facade

Lokalavisen Lemvig

Fire sogne udvider samarbejde og åbner fælles hjemmeside

Lokalavisen Lemvig

Forventer igen stor interesse for genbrugsmarked på havnen i Lemvig

Annonce