Annonce
Lokalavisen Lemvig

Knud Aage indstillet til Hall of Fame

Stilen er stadig elegant hos 66-årige Knud Aage Jensen, der er blevet indstillet til en plads i seriefodboldens Hall of Fame. Arkivfoto: Morten Stricker
Glæden for fodbold er stadig intakt hos Knud Aage Jensen, der er indstillet til fornem hæder
Annonce

Lemvig: Han har spillet fodbold i næsten 60 år, nået mange hundrede kampe på serieniveau for flere lokale klubber og vundet mesterskaber i indendørs fodbold for oldboys.

Nu er Knud Aage Jensen indstillet til en plads i seriefodboldens Hall of Fame, som hjemmesiden www.fodboldstudier.dk står bag. Indtil videre er yderligere 38 spillere, trænere og frivillige fra hele landet blevet nomineret til en plads i Hall of Fame, men der kan indstilles kandidater frem til 31. januar.

66-årige Knud Aage Jensen har gennem langt de fleste år tørnet ud for Lemvig GF, men har gennem karrieren også haft korte afstikkere til naboklubberne i Gudum og Harboøre. Som 58-årig spillede han sin sidste kamp i jyllandsserien for Lemvig GF, som han nåede at repræsentere på førsteholdet i 38 sæsoner i træk.

Egentlig skulle man være seks år for at begynde til fodbold i Lemvig GF, men Knud Aage Jensen var kun fem et halvt år gammel, da han blev medlem af klubben på dispensation. Talentet og glæden ved fodboldspillet kunne ikke holdes tilbage, og siden da har Knud Aage Jensen været aktiv med fodbolden. Han har spillet på alle niveauer fra serie 6 til jyllandsserien, men kom aldrig længere op i rækkerne.

Til gengæld blev de mange år som førsteholdsspiller i 2009 konverteret til et æresmedlemsskab i Lemvig GF.

Og selv om dåbsattesten nu siger 66 år, er Knud Aage Jensen ikke parat til at slippe legen med læderkuglen.

- Oppe i mit hoved er jeg ikke klar til at stoppe med at spille fodbold, og bentøjet har jeg heller ikke problemer med. Kroppen er måske ikke 20 år mere, men så længe jeg holder mig i gang og spiller fodbold, mærker jeg ingen skavanker, og så kan jeg jo slet ikke undvære den lille runde, sagde han til Folkebladet Lemvig i et portræt i foråret 2020.

På listen over de nominerede til Hall of Fame finder man også Tom Køhlert fra Brøndby IF. Han har tidligere i flere omgange stået i spidsen for klubbens bedste hold i både den daværende 1. division og superligaen, og førte blandt andet Brøndby til sit første danske mesterskab i 1985. Han har senest været serietræner i FC Gribskov, der er en overbygning af klubberne i Gilleleje og Græsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce