Annonce
Lokalavisen Lemvig

Kom i garderobeskole på Lemvig Bibliotek og spar penge

Det er onsdag den 21. oktober, at Laura Lava gæster Lemvig Bibliotek og giver gode tips og tricks til garderobeskabet. Arkivfoto
Annonce

Lemvig: "Jeg har bare ikke noget at tage på".

Den sætning har de fleste vist brugt, selv om de står foran et propfuldt klædeskab. Onsdag den 21. oktober kan man på Lemvig Bibliotek få hjælp og inspiration til at få overblik over tøjkaos og fejlkøb, når Laura Lava holder foredrag og giver gode tips og tricks.

Hun er uddannet designer og betegner sig selv som en tøjnørd, der går mere op i de mennesker, der går med tøjet, end tøjet i sig selv. Derfor har hun de seneste mange år levet af at rådgive om tøjvalg og sammensætning og optimering af folks garderober, så de får mere ud af de ting, de har hængende.

Under foredraget vil hun især fokusere på, hvordan man via mentale redskaber bliver ven med sit spejlbillede, så man ser sig selv og sit tøj med nye øjne og dermed finder nye muligheder i bunkerne.

Tilhørerne lærer også, hvordan de kan prioritere deres tøjkøb bedre – både til gavn for pengepungen og miljøet.

Foredraget begynder klokken 19, og der kan købes billet på biblioteket og bibliotekets hjemmeside. Der kan også købes en temabillet med rabat, så man i november kan komme ind og høre foredraget "Lev for det halve" på biblioteket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce