Annonce
Lokalavisen Lemvig

Kom med opfordring: Vi skal prioritere fællesskabet

Der har været masser af aktivitet i Harboøre IF, men foreningen kan som så mange andre foreninger stadig bruge flere, frivillige hænder. Arkivfoto: Morten Stricker
De frivillige og det sportslige samarbejde var i fokus i det forgangne år i Harboøre IF
Annonce

Harboøre: Det var et år, der har stået i samarbejdets tegn på den sportslige side i Harboøre IF.

Men det har også været et travlt år i foreningen, der som mange andre har kæmpet med at finde ledige hænder til arbejdet i foreningen.

Kasserer Laust Jakobsen stod for foreningens beretning, og her kom han med en opfordring.

- Vi skal alle prioritere fællesskabet højt og afsætte lidt tid til at hjælpe foreningen, hvis man på nogen måde kan, uanset om det er i forbindelse med det sportslige, forbrugeraftenen, løvfaldsmesse, revy eller lignende. Undskyldninger, som eksempelvis en travl hverdag kunne vi alle bruge – reelt set har mange af os ikke tid til frivilligt arbejde – men ønsker vi en aktiv forening med gode faciliteter, kombineret med lave kontingenter, så kræver det at vi løfter i flok, så dem der virkelig yder en indsats, ikke føler at de står alene med det, sagde Laust Jakobsen blandt andet.

Annonce

Fælles hold

Han kom også ind på, at det havde været en succes at indgå holdfællesskab på fodboldsiden med de nordlige og tidligere store rivaler fra Thyborøn. I sommer blev holdfællesskabet en realitet på ungdomssiden og fra den kommende sæson stiller de to klubber også med fælles hold i seniorfodbolden, hvor der vil være hold i henholdsvis serie 3 og serie 4.

- Hvis der har været lidt kritik af samarbejdet, og det tror jeg faktisk næsten ikke der har været, så er det i hvert fald ikke kommet fra børnene. Men hvis vi troede, vi brugte meget tid på at få ungdomssamarbejdet på plads, så måtte vi konstatere, at det bare er vanskeligt med seniorhold. Der er altid nogle, der kan huske, hvordan der var i de gode gamle dage og ønsker, at det fortsætte på denne måde, men vi har i Harboøre faktisk kun mødt optimisme omkring samarbejdet, og det er dejligt. De få skeptikere, der stadig findes, er efterhånden ved at være sat på sidelinjen, og vi håber på et godt samarbejde, sagde Laust Jakobsen i beretningen.

Annonce

Valget

Den siddende formand, Ole Nees, forlod sammen med Jørgen Steffensen bestyrelsen. Peder Hummel træder ind i bestyrelsen og bliver formand, mens Laust Jakobsen får næstformandsposten og Else Olesen er kasserer. Derudover består bestyrelsen af Troels Nielsen, Pia Ørts, Helle Lykke Nielsen samt den nyvalgte Mads Vrist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce