Annonce
Lokalavisen Lemvig

Koncert med Thomas Kjellerup: Den sikre billetsælger i tre årtier

Torsdag den 5. november giver Thomas Kjellerup koncert i Lemvig Idræts- og Kulturcenter. Familie & Samfund er arrangør. Arkivfoto
Annonce

Lemvig: Torsdag den 5. november er der koncert med Thomas Kjellerup i Lemvig Idræts- og Kulturcenter.

Det er Familie & Samfund, Region Midt/Vest, der er arrangør. Den midt- og vestjyske region dækker blandt andet Lemvig og Struer Kommuner.

I en omtale af koncerten skriver Familie & Samfund, at Thomas Kjellerup som koncertnavn har været den sikre billetsælger i tre årtier.

"Man tror ham, når han påstår, at han ikke aner, hvordan hans sange gang på gang skaber denne særlige stemning af sammenhold, fællesskab, varme og nærvær. Men hemmeligheden er måske netop dén, at han hver aften starter forfra for at finde ind til kernen og historien i hver enkelt sang – og at han simpelthen gør det i tæt samarbejde med sit trofaste publikum", lyder det fra arrangørerne.

62-årige Thomas Kjellerup beskrives som en moderne troubadour med dybe rødder i den danske muld.

"Man mærker mulden i troubadourens sange, samhørigheden med det, vi kommer fra, slægten, bondelandet, værdierne og kærligheden til alt, hvad der taler med naturens stemme. En stor del af hans opmærksomhed er mest rettet mod fortiden. Han går altid efter det tidløse. Af samme grund rammer mange af hans sange ofte ind i det evigtgyldige, og i det, som har været fælles for os mennesker til alle tider", skriver Familie & Samfund.

Thomas Kjellerup fik sit gennembrud som visesanger i 1991 med "Annis sang".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce