Annonce
Lokalavisen Lemvig

Kostekspert Christian Bitz vil skubbe nytårsforsætter godt i gang i Harboøre

"Luk munden og let røven" lyder den enkle og humoristiske opfordring fra Christian Bitz. Han uddyber i Harboøre Centeret. PR-foto
Harboøre Centeret sætter fokus på sundhed med foredrag, fitnessevent og tilbyder nyt forløb med kostvejleder og træningsforløb.
Annonce

Harboøre: Januar betyder for mange, at der melder sig tanker om en sundere livsstil.

Det gør Harboøre Centeret noget for at imødekomme allerede i uge to, hvor Christian Bitz onsdag 8. januar kl. 19.30 kommer og holder et underholdende foredrag med titlen "Luk munden og let røven". Han giver sine tilhører en konkret og overkommelig guide til et sundere liv baseret på helt almindelige råvarer. Det er inspiration til sundhed i en ellers travl hverdag, hvor børn og job med mere skal gå op i en højere enhed.

Aftenen holdes i samarbejde med Kop og Kande Lemvig og Lemvig Boghandel, som sælger Bitz porcelæn og bøger før og efter foredraget. Billetterne er blandt andet til salg ved Harboøre Centeret. Har man lyst til at starte aftenen med tapas, kan det bestilles ved centeret.

Annonce

Fitnessevent med power på

Ugen fortsætter med et fitnessevent i samarbejde med Lemvig motionscenter 24/7; det er lørdag 11. januar kl. 10-12.30. Her får man mulighed for både at prøve jumping fitness og powertræning under ledelse af instruktører fra motionscenteret. Powertræning appellerer til puls og styrke, hvor man via forskellige stationer, arbejder ud fra individuel intensitet og derved selv, er med til at forme udfaldet af sin træning. Der er kun 32 pladser til arrangementet.

Annonce

Sundere på otte uger

Som noget nyt i Harboøre Centeret kan man fra januar få et otte ugers forløb med træning og kostvejledning. Det er et godt tilbud til dem, der gerne vil i gang med at træne og motionere og samtidigt have styr på kosten.

De otte uger er bygget op omkring et forskudt træningsforløb af fire gange træning med fitnessinstruktør og fire gange personlig kostvejledning. Prisen inkluderer fri brug af fitnesscenteret i forløbet, hvor man er guidet af Birgitte Nees, kostvejleder og sundhedscoach, Louise Vrist og Rune Rasmussen, certificeret fitnessinstruktør fra DGI.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce