Annonce
Lokalavisen Lemvig

Kristian Jensen på biblioteket

Kristan Jensen kommer på Lemvig Bibliotek torsdag den 17. september. Pressefoto
Annonce

Lemvig:  Livet som politiker i toppen af dansk politik kan både være brutalt og givende. Det fortæller Kristian Jensen om, når han den torsdag den 17. september besøger Lemvig Bibliotek og holder foredrag om sin politiske karriere, som gennem mere end 20 år har ført ham ind i magtens absolutte centrum på Christiansborg.

Kristian Jensen er vokset op i Bøvling, gik på Lemvig Handelsskole og var dengang en af de centrale figurer i det lokale Venstres Ungdom. Gennem årene fik han arbejdet sig til tops i partiet Venstre og har både været skatteminister, finansminister og udenrigsminister.

Men for godt et år siden brast hans politiske drøm: Han valgte at trække sig fra sin næstformandspost i Venstre efter længere tids uro i partiets bagland.

Kristian Jensen vil under foredraget fortælle mere om den beslutning, men han vil også tale om kampen for at skabe et bedre Danmark og om de mange op- og nedture, der har været undervejs.

Han kommer desuden ind på de personlige relationer og nære venskaber, de mange år i politikken har givet ham. Foredraget begynder klokken 19, og man skal købe billet på biblioteket eller på bibliotekets hjemmeside inden.

På grund af coronasituationen er antallet af pladser i salen halveret, så det er en god idé at sikre sig en billet i god tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce