Annonce
Lokalavisen Lemvig

Kvinder i Gudum og Nørre Nissum mødes til Bobler & Bevægelse

Den første omgang Bobler & Bevægelse i GNIF bød på flow-yoga i Øst-Hallen i Nørre Nissum. Pressebillede
Gudum Nissum IF er på banen med et nyt tilbud til kvinder: Bobler & Bevægelse. Her laves der forskellige aktiviteter fra gang til gang.
Annonce

Nørre Nissum: Gudum Nissum Idrætsforening har søsat et nyt tilbud til kvinder: Bobler & Bevægelse. Med 30 fremmødte til den første samling i Øst-Hallen i Nørre Nissum ser tilbuddet ud til at være en succes.

- På opfordring fra flere med et ønske om et kvindehold var vi utrolig spændte på at begynde med vores nye koncept, Bobler & Bevægelse. Det er et anderledes kvindehold, som i al sin enkelthed går ud på, at kvinder mødes cirka en gang om måneden, hvor vi fra gang til gang er aktive på forskellige måder i en times tid, hvorefter den står på socialt samvær med bobler, fortæller Lise Jespersen fra GNIF's gymnastikudvalg.

Tankerne bag konceptets form og struktur er mange.

- Hvordan kunne vi skabe et kvindehold, som giver mening for flest? Hvad er det egentlig, vi i sognet mangler at kunne samles om? Efter flere konstruktive overvejelser i gymnastikudvalget blev vi enige om, at kvindeholdet skulle kunne noget mere – derfor rummer det både en social og aktiv del. Vi ønsker nemlig et rum, hvor vi kan være aktive i et fællesskab og derudover måtte det rumme en social del, siger Lise Jespersen.

Fra gang til gang får holdet besøg af forskellige typer af instruktører, hvilket også har den fordel, at GNIF ikke har skullet finde én instruktør til en hel sæson.

Annonce

Det var ikke strandvejr

Den første omgang Bobler & Bevægelse bød på flow-yoga med Annie. Det var meningen, at det skulle være foregået på Høgsgaard Strand i Nørre Nissum, hvor yogaen kunne afsluttes med aftenbadning.

- Men i sidste øjeblik måtte vi sande, at regnen blev for massiv, og vi flyttede det i stedet til Øst-Hallen. Oplevelsen var stadig rigtig god, og hele kroppen var i gang til roligt og afslappende musik. Efterfølgende mødtes vi i kantinen, hvor snakken og hyggen var i fokus til et glas mousserende vin, siger Lise Jespersen.

Programmet for de kommende gange er på plads.

- Her skal vi prøve kræfter med crossdance på byens samlingssted – midtpunktet. Vi skal ud i Klosterheden til stillevandring, som afsluttes med bål. Vi skal danse bokwa, og inden jul afslutter vi med crossfit. Mange af disse bevægelsesformer er ukendte for mange, og det betyder, at alle kan være med – det vigtigste er, at vi er aktive og samtidig har det sjovt sammen, siger Lise Jespersen.

Næste gang er tirsdag den 22. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce