Annonce
Lokalavisen Lemvig

Løberne løber igen

Lemvig Løbeklub genoptager for alvor træningen i den kommende uge. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Sen sæsonstart for flere hold i Lemvig Løbeklub
Annonce

Lemvig: Normalt begynder sæsonen i Lemvig Løbeklub for alvor i begyndelsen af april, når der bliver budt velkommen til deltagerne i det tilbagevendende Get Running-projekt for begyndere.

I år har klubben lige som stort set al anden foreningsaktivitet ligget stille i et par måneder på grund af coronakrisen. Men i takt med at restriktionerne er ved at blive ophævet, er løberne også ved igen at indtage fortove og stier i Lemvig.

Tirsdag 19. maj klokken 18 er der premiere på årets Get Running-projekt. Det sker med udgangspunkt på Lemtorpskolen, hvor løbeklubben også har klublokale. Lokalet vil dog ikke blive åbnet og brugt, og deltagerne vil blive samlet i mindre grupper, der mødes forskellige steder på skolens udeområde.

- Vi har tovholdere på de enkelte hold, og de vil stå klar forskellige steder ved skolen, siger Kim Kjær, der er bestyrelsesmedlem i Lemvig Løbeklub.

Han tilføjer dog, at Get Running-projektets normale målsætning, at kunne løbe den korte distance ved Byløbet i slutningen af august, formentlig ikke bliver en del af årets mål.

- Der er ingen af os, der ved hvad der kommer til at ske de kommende måneder, men alt tyder på, at der ikke vil være nogle løb før 1. september, siger han.

Allerede for en uge siden tyvstartede løbeklubben på sæsonen ved at sende medlemmerne ud at træne på de løbsdistancer og i de grupper, der passede dem.

- Det har fungeret rigtigt godt, at vi har kunnet mødes på den måde, hvor der har været otte forskellige mødesteder ved skolen, siger Kim Kjær.

Han håber, at coronakrisen har fået flere til at få øjnene op for løb som en god motionsform.

- Jeg har lagt mærke til, at der har været rigtigt mange løbere overalt i byen i de seneste par måneder. Der er rigtigt mange af dem, der ikke er medlemmer af løbeklubben, og vi håber, der er nogle af dem, der får mere smag for at løbe sammen med os i stedet for at gå i eksempelvis motionscentret, siger Kim Kjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce