Annonce
Lokalavisen Lemvig

Løvernes Konge brøler i BIO-Huset

Løvernes Konge kan opleves i den lokale biograf. PR-billede
Annonce

LEMVIG: I Disneys "Løvernes konge", der er instrueret af Jon Favreau, transporteres vi til den afrikanske savanne, hvor en kommende konge fødes. Simba forguder sin far, kong Mufasa, og tager gladeligt sin skæbne som kronprins til sig. Men det er ikke alle i kongeriget, der glæder sig over den lille ny. Scar, Mufasas bror og tidligere arving til tronen, har sine egne planer. Kampen om Kongeklippen ender i forræderi og tragedie, og Simba må se sig forvist fra sit hjem. Med hjælp fra et par spøjse, nye venner må Simba nu forsøge at blive voksen og tilbageerobre det, der retmæssigt er hans.

"Løvernes konge" byder på banebrydende filmteknikker, der genopliver ikoniske filmfigurer, som publikum har elsket i årtier – bare på en helt ny måde.

Biohuset viser filmen med dansk tale. De danske stemmer er skuespillerne Julian Thiesgaard Kellerman som Simba, Nellie Ettison som Nala, Kristian Boland som Mufasa, Lars Mikkelsen som Scar, Lars Thiesgaard som Pumbaa og Henrik Koefoed som Timon. Takket være banebrydende filmteknikker vækkes de folkekære figurer til live på en helt ny måde.

Disneys "Løvernes konge" vises i Biohuset indtil 31.7.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce