Annonce
Lokalavisen Lemvig

Lemvig Bibliotek åbner onsdag 21. april - husk coronapasset

Fra onsdag 21. april er det igen muligt at komme ind på Lemvig Bibliotek. Pressebillede

Lemvig: Onsdag 21. april kl. 10 slår Lemvig Bibliotek igen dørene op efter coronalukningen, som har stået på siden midten af december.

Så nu kan borgerne igen komme ind og låne, aflevere, bruge computere og læse aviser. Adgang til biblioteket kræver dog, at man kan vise et gyldigt coronapas ved indgangen, hvilket er retningslinjer, der gælder for alle biblioteker i landet.

Hvis der er borgere, der ikke har mulighed for at få et coronapas, kører biblioteket stadig ud med færdigpakkede bogposer til dem, der ønsker det. Poserne kan bestilles på hjemmesiden eller over telefonen.

Annonce

Netop fordi der skal tjekkes coronapas, bliver der i denne genåbning ikke adgang til det selvbetjente bibliotek, som ellers holder åbent fra kl. 7-10 og 18-22. Det er altså kun muligt at komme ind, mens der er personale til stede alle hverdage kl. 10-18 og lørdage kl. 10-13.

Myndighederne har også valgt at fastholde anbefalingen om afstand til andre mennesker på mindst en og gerne to meter. Det betyder, at bogbussen ikke kommer ud at køre endnu. Afstandskravet gør også, at computerne på børnebiblioteket heller ikke bliver fundet frem i denne omgang.

- Vi er klar over, at det nok ikke bliver den genåbning, mange har drømt om, men vi holder os til myndighedernes anbefalinger. Men frem for alt er vi bare rigtig glade for, at der igen må komme folk i huset, og vi glæder os til at byde velkommen tilbage, lyder det fra bibliotekschef Lone Krøgh.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Ny forårsbebuder

Annonce