Annonce
Lokalavisen Lemvig

Lemvig Bibliotek har efterårsprogrammet på plads

Forfatteren Mich Vraa kommer til Lemvig Bibliotek i løbet af efteråret. Arkivfoto
Annonce

Lemvig: En kendt og lokal politiker, vinbønder, forfattere og litteraturinspiration er blot nogle af de ting, Lemvig Bibliotek har på programmet i det kommende efterår.

Kristian Jensen er den kendte politiker, mens Mich Vraa er blandt forfatterne. Der er også livsstilsinspiration med "Lev for det halve" og "Garderobeskolen".

Der har længe været uvished om, hvorvidt der kunne gennemføres store foredrag på grund af coronasituationens afstandskrav, men det har biblioteket fundet en løsning på.

- Indtil videre har vi valgt at halvere antallet af billetter, så der dette efterår kun er plads til 50 gæster i salen, hvor vi før coronaen kunne have 100 inde, lyder det fra bibliotekschef Lone Krøgh.

Biblioteket er dog parat til at justere på antallet løbende – og også helt at aflyse, hvis der kommer nye anbefalinger fra myndighederne.

Normalt kan man få et trykt katalog med sæsonens arrangementer. Denne sæson har biblioteket på grund af coronasituationen valgt at udgive programmet på hjemmesiden lemvigbibliotek.dk og som flyers, man løbende kan hente på biblioteket og i bogbussen i løbet af efteråret.

Desuden vil de fleste arrangementer og kurser også blive omtalt på Facebook og i den kommunale fællesannonce i Lokalavisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce