Annonce
Lokalavisen Lemvig

Lemvig Boghandel uddeler gratis bøger til børn

Lisbeth Nielsen, indehaver af Lemvig Boghandel, oplyser, at den lokale boghandel har modtaget 160 eksemplarer af den gratis bog, der uddeles i Verdensbogugen fra den 5. til den 12. september. Arkivfoto
Boghandlerforeningen uddeler en gratis bog til de 9-12-årige. Lemvig Boghandel har fået 160 eksemplarer af "Tyvefældens Forbandelse", der uddeles i Verdensbogugen.
Annonce

Lemvig: Den landsdækkende Boghandlerforeningen uddeler en gratis bog for at styrke læselysten blandt de 9-12-årige.

Det sker i forbindelse med Verdensbogugen, der sted fra lørdag den 5. til lørdag den 12. september.

Den gratis bog er "Tyvefældens Forbandelse" af Kasper Hoff. Det er første bind i serien "Samlingens Vogter". Kasper Hoff er en anerkendt børnebogsforfatter, der foreløbig har skrevet 36 bøger for børn og unge.

Lemvig Boghandel er med i ordningen. Indehaver Lisbeth Nielsen oplyser, at den lokale boghandel har modtaget 160 eksemplarer af den gratis bog, der således uddeles så længe lager haves.

- Børnene er tilbage i skole og skal nu igen bruge tid på lektier og pligtlæsning. Vi ved, hvor vigtigt det er for deres læselyst, læseevner og senere uddannelse, at børnene også læser af lyst og glæde i fritiden. Det vil vi gerne stimulere med en god, gratis bog, siger Bo Dybkær, direktør i Boghandlerforeningen.

Annonce

Er flyttet fra april

Verdensbogugen gennemføres for anden gang. Den lå første gang i forbindelse med Verdens Bogdag den 23. april. Men på grund af coronakrisen blev verdensbogugen i år flyttet til september.

- Formålet er at sætte fokus på børns læselyst og gøre opmærksom på, at boghandlerne er specialister i at vejlede om bøger, så ungerne får det helt rigtige med hjem på børneværelset, siger Bo Dybkær.

"Tyvefældens Forbandelse" er nøje udvalgt.

- Vi har gjort os umage for at finde den helt rigtige bog. En velskrevet roman, som kan inspirere både drenge og piger, passer til hele aldersgruppen og er første bind i en serie, så børnene kan fastholde læsningen, hvis de kan lide bogen, fortæller Bo Dybkær.


Vi har gjort os umage for at finde den helt rigtige bog. En velskrevet roman, som kan inspirere både drenge og piger.

Bo Dybkær, direktør i Boghandlerforeningen


På Saxo.com og Bog-ide.dk kan bogen gratis downloades som lydbog i samme periode.

Verdens Bogdag den 23. april blev indstiftet af Unesco i 1995. Den bygger på en catalansk tradition, hvor dagen fejres ved at forære en blomst og en bog til én, man holder af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce