Annonce
Lokalavisen Lemvig

Lemvig er fit - også i januar

Instruktør Jackie Lund Hansen glæeer sig ovcer et højt aktivitetsniveau i Lemvig Moionscenter. Foto: Søren Palmelund

Lemvig Motionscenter har i 2018 toppet med antallet af betalende medlemmer. Noget tyder på, at folk i Lemvig har fået en forståelse for, hvor vigtigt det er at motionere, siger instruktør Jackie Lund-Hansen

Annonce

LOKALT: Januar er typisk en travl måned i Lemvig Motionscenter - på linje med august og september. Men i år har ikke bare januar været travl. Det har hele året. Antallet af medlemmer i det lokale motionscenter, der er en del af Lemvig og Omegns Firmaidræt, har i år rundet 1100. Og det er rekord.

- Det er første gang, vi har så mange betalende medlemmer. Det var et mål at nå op over 1000, men vi havde næsten ikke turde håbe på, at det ville ske, siger Jackie Lund-Hansen, der i seks år har været instruktør i motionscentret.

I 2015 var der 800 betalende medlemmer, men da Lemvig Fitness åbnede, gik antallet lidt tilbage.

- Men som jeg hører det, er der også 7-800 medlemmer i Lemvig Fitness og vi har selv flere medlemmer end nogensinde, så det ser ud til at flere og flere i Lemvig dyrker motion og bliver opmærksomme på vigtigheden i at røre sig, siger Jackie Lund-Hansen.

Lemvig Motion rådet i dag over 1750 kvadratmeter og Jackie Lund-Hansen tror, at en af grundene til det stigende antal medlemmer, er de mange forskellige muligheder for at motionere.

- Vi har både holdtræning, konditionstræning og styrketræning. Og så har vi 24 timers-åbent; det vinder vi uden tvivl meget på. For hvor utroligt det end lyder, har vi folk hele døgnet rundt - selv kl. 2 om natten.

Motionscentret har omkring 40 maskiner og Easyline-maskiner og blandt holdene, man kan træne på, er der blandt andet jumping fitness, step, zumba, spinning, yoga, X-fit, linedans, Vild med dans og Idræt om dagen, et tilbud til eksempelvis seniorer, hvor man dyrker gymnastik og derefter hygger sig med kaffe og rundstykker. Et populært tiltag med to hold om ugen med henholdsvis 100 og 80 deltagere.

- Så nu bliver det spændende at se, om januar bliver lige så travl som den plejer eller om vi bare fortsætter på det høje niveau, vi allerede er på i Lemvig, siger Jackie Lund-Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce