Annonce
Lokalavisen Lemvig

Lemvig Handel uddeler værdibeviser for 100.000 kroner

Handels- og eventchef Mai Lindgaard: Den nye udlevering af værdibeviser er også for at præmiere de mange trofaste, lokale kunder. Arkivfoto: Morten Stricker
33 butikker i Lemvig uddeler i denne uge værdibeviser for 100.000 kroner.
Annonce

Lemvig: I slutningen af maj uddelte Lemvig Handel værdibeviser for 110.000 kroner for at sætte skub i den lokale handel efter corona-nedlukningen, der havde betydet en markant nedgang i butikkernes omsætning, selv om de fleste holdt åbent.

Nu er Lemvig Handel klar til igen at uddele værdibeviser. Denne gang for 100.000 kroner.

- Vi gør det for at understrege, at det fortsat er vigtigt, at man handler lokalt, og så gør vi det også for at præmiere de mange trofaste, lokale kunder, siger Mai Lindgaard, der er handels- og eventchef i Lemvig Kommune.

Annonce

Succes

Den nye ordning ligner på mange måder den fra foråret, der blev en stor succes - i løbet af blot tre af de fire planlagte udleveringsdage var de 1100 værdibeviser væk.

Denne gang er der 1000 værdibeviser a 100 kroner. Hvis man har en bon på 500 kroner, kan man få et værdibevis på 100 kroner. Købet skal være foretaget fra onsdag den 14. til fredag den 16. oktober, og det er også i den periode, at bonen kan byttes til et værdibevis hos Ønskebørn i Lemvig.

Hvis man kan fremvise en bon på 1000 kroner, så udløser det to værdibeviser, der samtidigt er det højeste antal værdibeviser pr. bon. Værdibeviset skal benyttes senest den 24. oktober.

Annonce

33 butikker er med

I forhold til forårets værdibeviser er der særlig én ændring, man skal være opmærksom på. Denne gang er der 33 butikker i Lemvig med i ordningen, og det er kun et køb i disse butikker, der kan udløse et værdibevis.  Det er også til disse 33 butikker, at man kan få udleveret et værdibevis.

Der er et varierende antal værdibeviser til de deltagende butikker, og de udleveres "så længe lager haves".

- De handlende føler virkelig, at de har lokalbefolkningens opbakning, og det er noget, de sætte pris på, siger Mai Lindgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce