Annonce
Lokalavisen Lemvig

Lemvig Museum skruer op for aktiviteterne i efterårsferien

I efterårsferien på Lemvig Museum kan man blandt andet lege i frk. Wahlstrøms hattebutik. Pressebillede
Annonce

Lemvig: For mange er skolebørnenes efterårsferie en god lejlighed til at besøge museer og andre indendørsoplevelser, og her kan Lemvig Museum være en oplagt mulighed.

Museet i Vesterbjerg har åbent hele ferien, og mandag til fredag er der ekstra oplevelser for både børn og voksne. Mandag den 12. oktober er første dag i efterårsferien.

For børnene starter eftermiddagen med en fortælling om en dreng fra landet, der for cirka 100 år siden tager til byen. Her er der liv og glade dage, for der er marked og tivoli i Lemvig. Drengen ser og oplever en masse. Fortællingen illustreres af gamle fine fotos fra museets arkiv. Fortællingen er primært for børnene, men hvis der er plads, er deres forældre/bedsteforældre også meget velkomne.

Annonce

Rundvisning

Senere på eftermiddagen inviteres de voksne til rundvisning i museets udstilling "Niels Bjerre og hans samtid". Her fortælles der om kunstneren Niels Bjerre og nogle af de oplevelser, der satte spor i hans malerier og tegninger.

Af hensyn til coronasituationen vil der være et begrænset antal pladser til fortællingen og rundvisningen.

Mellem disse tilrettelagte oplevelser er der mulighed for at fordybe sig i museets mange udstillinger. Børnene kan gå på jagt efter Morten Museumsmus, som viser vej til en række mærkelige ting, som man brugte i gamle dage.

De kan også sammen med deres forældre eller bedsteforældre prøve museets nye aktivitetsstationer. For eksempel kan de lave udgravninger som "rigtige" arkæologer, spille spil om gamle dage, lægge et kæmpepuslespil og lege i frk. Wahlstrøms hattebutik.

Det er gratis for børn at komme på Lemvig Museum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce