Annonce
Lokalavisen Lemvig

Lemvig Musikforening: Efter to aflyste koncerter må tredje gang være lykkens gang

Formanden for Lemvig Musikforening, Poul Anker Møller, forventer efter to aflysninger, at tredje gang er lykkens gang med hensyn til at arrangere en koncert med Keglebanetrioen, der spiller på Lemvig Gymnasium søndag 13. juni. Arkivfoto

Lemvig: Lemvig Musikforening har på grund af corona måttet aflyse og udsætte koncerter fra årets repertoire. Normalt slutter musiksæsonen i marts, men nu tilbyder musikforeningen i stedet koncerter i maj og juni.

Den sidste af de to finder sted søndag 13. juni kl. 15.30 på Lemvig Gymnasium. Det er med Keglebanetrioen. Det er tredje gang, at musikforeningen i denne coronatid planlægger koncert med denne trio - de to første blev aflyst.

- Men da tredje gang er lykkens gang, og der er mere styr på coronaen nu, så er det særdeles realistisk, at koncerten bliver til noget denne gang, siger formanden for Lemvig Musikforening, Poul Anker Møller.

Annonce

Keglebanetrioen spiller blandt andet nyere musik fra Anders Koppels "Terzetto" samt Max Bruchs "Acht Stücke opus 83".

Som noget nyt vil man kunne opleve billeder til Bruchs musik, idet billedkunstneren Hans Morten fra Hygum i sin produktion udvælger kunstværker, der kan matche Bruchs musik. Billederne vil således kunne opleves som et supplement til musikken.

Der er adgang til koncerten med et gyldigt coronapas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce