Annonce
Lokalavisen Lemvig

Lemvig-Thyborøn forlænger aftale med sponsor

Også i den kommende sæson vil Sparinvest være blandt sponsorerne hos Lemvig-Thyborøn Håndbold. Arkivfoto: Morten Stricker
Også i den kommende sæson vil Sparinvest være blandt sponsorerne i Lemvig-Thyborøn Håndbold
Annonce

Lemvig: Også i den kommende sæson vil Sparinvests logo pryde de røde trøjer fra Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Sparinvest har forlænget sin sponsoraftale med ligaklubben med yderligere et år, så den nu løber til sommeren 2022.

Aftalen glæder formanden for Lemvig-Thyborøn Håndbold, Tommy Bomholt Gay.

- Vi er meget stolte og glade for Sparinvests fortsatte tillid og engagement i Lemvig-Thyborøn Håndbold, og at vi kan fortsætte vores hovedpartnerkonstellationen med Sparinvest og Vestjysk Bank. Det giver os ro i hverdagen, så vi kan fokusere på at fortsætte klubbens strategi og arbejde, siger Tommy Bomholt Gay i en pressemeddelelse.

Sparinvest har været co-partner i Lemvig-Thyborøn siden 2018. De kom med blandt sponsorerne via det netværk, Vestjysk Bank har engageret i klubben. Og den nye aftale sikrer sammen med den forlængede aftale med Vestjysk Bank et særdeles godt økonomisk fundament i fremtiden.

- Vores hovedpartnerskab med Lemvig-Thyborøn Håndbold er godt og stærkt, og vi ønsker at skabe vækst og fremgang hos hinanden, siger Jan Ulsø Madsen, administrerende direktør i Vestjysk Bank i pressemeddelelsen.

Annonce

Gerne samarbejde lokalt

- Vi har gennem de senere år overfor vores største sponsoraftaler sagt, at vi gerne ser, at vi er flere om at løfte i fællesskab og bakke op om, at det lokale område fortsat udvikler sig som et aktivt og attraktivt område at bo og arbejde i. Og her har vi via vores samarbejde med Sparinvest hjulpet med at finde en partner til Lemvig-Thyborøn Håndbold og glæder os over, at vi i de kommende år kan fortsætte co-partnerskabet med Sparinvest i Lemvig-Thyborøn Håndbold.

- Vi tror på Lemvig-Thyborøn Håndbold, og derfor fortsætter vi det gode samarbejde, siger Jørgen Søgaard-Andersen, administrerende direktør i Sparinvest.

I Sparinvest ønsker vi at bidrage til samfundsudviklingen og i samarbejde med de lokale pengeinstitutter, som vi samarbejder med, at støtte de lokale idrætsforeninger og klubber samt være med til at fremme de lokale kommuners mulighed for at skabe et trygt og attraktivt lokalsamfund at bo og arbejde i, siger Jørgen Søgaard-Andersen og fortsætter:

Lemvig-Thyborøn Håndbold er et af områdets store sportslige flagskibe og samlingspunkt for mange mennesker. Det er en klub med stærke rødder i lokalsamfundet, der med sine mange frivillige er med til at styrke sammenholdet og fællesskabet i området. Lemvig-Thyborøn Håndbold er med til at skabe oplevelser, stolthed og engagement for de, der bor i kommunen, og det vil vi gerne være med til at bakke op om, siger Jørgen Søgaard-Andersen.

Lemvig-Thyborøn har lige som de øvrige ligahold vinter- og VM-pause i disse uger. Sæsonen genoptages 6. februar med en udekamp mod Mors-Thy.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce