Annonce
Lokalavisen Lemvig

Lemvigs butikker holder igen påskeåbent... og nu med cirkus

I påskedagene i Lemvig er der gode chancer for at møde påskeharen, og hvis man synes, at dens stemme minder meget om eventkoordinatorelev Tabita Sørensens stemme, så er man ikke gået helt galt i byen. Pressebillede
Butikkerne i Lemvig holder åbent skærtorsdag og langfredag, og der er skruet op for aktivitetsniveauet i byen - blandt andet med cirkus på Kirketorvet.

Lemvig: Mens butikkerne i Thyborøn har holdt påskeåbent i flere år, så debuterede Lemvigs butikker sidste år med åbent i nogle af påskedagene.

Sidste år var der åbent skærtorsdag og langfredag i Lemvig-butikkerne, og det bliver der igen i år. Begge dage hedder åbningstiden kl. 11-15.

- I år vil der være rigtig mange aktiviteter i Lemvig i påskedagene. Det er både skærtorsdag, langfredag og lørdag 16. april, men det er også i dagene op til påsken, hvor der er mange, der har fri, fortæller Tabita Sørensen, der er eventkoordinatorelev i Lemvig-Thyborøn Handel & Turisme.

Annonce

I år vil der være cirkus på menuen. Både torsdag og fredag byder Cirkus Big på to forestillinger - henholdsvis kl. 11 og 13. Cirkus Big beskriver sig selv som "et ægte lille cirkus med eget telt", og de lover, at der er lattergaranti for alle aldre.

Det røde og gule cirkustelt er slået op på Kirketorvet med plads til 40-45 tilskuere. Billetterne skal købes hos Lemvig-Thyborøn Handel & Turisme. Det er gratis for børn, mens de voksne må slippe 25 kroner.

For børn og voksne

Blandt de øvrige nyheder i år er en såkaldt påskebillet. Der er både en for børn og voksne. Billetten bringer børnene rundt til 10 butikker i Lemvig, hvor der vil være en overraskelse til dem - nogle af stederne vil det være noget spiseligt.

For de voksnes vedkommende er der udelukkende tale om noget, der kan indtages. Det er en såkaldt påskewalk, hvor der er en let frokost på Hotel Lidenlund, en cocktail på Restaurant Luna og en kop kaffe med kage hos bageriet Ejvinds.

- Både børne- og voksenbilletten kan bruges over flere dage, og der vil være en del rabat at hente i forhold til det, man får, siger Tabita Sørensen.

Mens der er 300 børnebilletter til salg, så er der ikke noget loft over antallet af voksenbilletter. De kan købes hos Click og Kvickly.

Annonce

Flere er med

Både Lemvig Museum, Tante Andantes Hus, Lemvig Børnebibliotek og Geopark Vestjylland er involveret i påskeaktiviteterne.

Lemvigs butikker har fået dispensation fra lukkeloven til at holde åbent i påskedagene. Her er situationen anderledes for Thyborøns butikker. Thyborøn betragtes som en turistby, og her gælder der andre handelsregler.
Annonce
Lokalavisen Lemvig

Kendt ejendomsmægler vender tilbage til Lemvig

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fra ATV til budcykel: Elever ankom i kreative køretøjer til gallafest

Annonce
Lokalavisen Lemvig

HF-elever rundede skoletid af med galla

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Søren Agger lavede Hole-in-one

Lokalavisen Lemvig

DcH Lemvig fik sin første danmarksmester i spor

Lokalavisen Lemvig

Store bededagskvæld på Kabbel

Lokalavisen Lemvig

Ny frisør må leve de første par måneder med tildækket facade

Lokalavisen Lemvig

Fire sogne udvider samarbejde og åbner fælles hjemmeside

Lokalavisen Lemvig

Forventer igen stor interesse for genbrugsmarked på havnen i Lemvig

Annonce