Annonce
Lokalavisen Lemvig

Litteraturkreds flytter foredragsrække til efteråret

Det første foredrag i forårssæsonen skulle handle om første bind i Kim Blæsbjergs romantrilogi "Desertørerne" - Kim Blæsbjerg er født og opvokset i Lemvig. Nu er både dét og forårets øvrige foredrag flyttet til efteråret. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Lemvig: Mandag den 25. januar var det planen, at Gode Fortælleres Venner  - der også hedder Lemvigegnens Litteraturkreds - skulle lægge ud med første foredrag i forårssæsonen. Foredraget skulle have omhandlet første bind af Kim Blæsbjergs romantrilogi "Desertørerne".

- Vi havde i bestyrelsen set frem til at kunne præsentere Kim Blæsbjergs bidrag til forårets tema "Forfattere omkring Limfjorden" - også fordi han jo har sine rødder i Lemvig, siger formanden for Gode Fortælleres Venner, Carsten Anderskov.

Men coronaen ville det anderledes. Et foredrag den 25. januar er naturligvis udelukket på grund af de forlængede coronarestriktioner.

- Usikkerheden om, hvordan situationen vil være i februar og marts, forekommer os i bestyrelsen at være for stor. Derfor har vi besluttet at aflyse alle fem foredrag i foråret, siger formanden.

Eller det er måske mest korrekt at sige, at de fem foredrag et udskudt til efteråret.

- Vi har nemlig bedt alle foredragsholdere i stedet for at komme herover i efteråret, hvor coronasituationen forventeligt vil være en helt anden, og det har de heldigvis givet udtryk for, at det er de med på, siger Carsten Anderskov.

Så det trofaste publikum må væbne sig med tålmodighed inden de kan opleve inspirerende oplæg om Kim Blæsbjergs "Desertørerne", Erik Aalbæk Jensens "Kridtstregen", Lisbeth Bruns "Vejs ende", Jacob Paludans "Jørgen Stein" og Thomas Korsgaards "Hvis der skulle komme et menneske forbi".

- Så snart vi har de nye datoer på plads, vil vi sende et nyt program ud, oplyser Carsten Anderskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce