Annonce
Lokalavisen Lemvig

Livsvigtig stafet starter tidligt

Formanden for styregruppen i Stafet for Livet Lemvig, Lena Birch, holdt oplæg om stafetten for Erhvervsklubben i Lemvig Thyborøn Håndbold som optakt til liga-kampen mod Aalborg Håndbold. Det kastede et sponsorat på 10.000 kroner af sig. PR-foto
Annonce

Lemvig: Stafet for Livet 2020 skydes officielt i gang lørdag 5. september kl. 12 med fodboldbanen ved Lemvig sø som omdrejningspunkt for 24 timers aktiviteter under overskriften "Et døgn, der bevæger".

Men allerede nu, er det indledende benarbejde i fuld gang. Stafet for Livet handler om aktiviteter, underholdning og oplysninger, der giver støtte og håb til alle, der er berørt af kræft.

- Vi står sammen, fejrer livet og samler penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Stafetten varer 24 timer for at symbolisere, at det er hårdt arbejde døgnet rundt at leve med kræft, sagde formanden for styregruppen i Stafet for Livet Lemvig, Lena Birch, forleden, da stafetten blev skudt i gang i Erhvervsklubben i Lemvig Thyborøn Håndbold som optakt til liga-kampen mod Aalborg Håndbold.

Annonce

Stort sponsorat

Sidste år var overskuddet ved arrangementet på 411.000 kroner, og heraf går 10 procent til lokalafdelingens arbejde.

- Der er utrolig stor opbakning fra mange sider til Stafet for Livet – og det er vi meget taknemmelige for. Det er også vigtigt for os at understrege, at arrangementet også handler om fællesskab med tid til eftertanke. Og så håber vi i år, at endnu flere lokale borgere lægger vejen forbi stafetten for at støtte op om de mange hold og fightere, der tager aktivt del i arrangementet, sagde Lena Birch til erhvervsklubbens medlemmer.

Der er allerede nu tilmeldt seks hold til stafetten, og der var også mange positive kommentarer fra erhvervsklubbens medlemmer. I håndboldkampens pause meldte en lokal virksomhed sig på banen med et sponsorat på 10.000 kroner til Stafet For Livet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce