Annonce
Lokalavisen Lemvig

LU fik minimeret tab ved aflyste opvisninger

Søren Bro er både kasserer og konstitueret formand for Lemvigegnens Ungdomsforening (LU), og han har lovet at tage et år mere på begge poster. Arkivfoto: Allan Damgaard
På generalforsamlingen i Lemvigegnens Ungdomsforening kunne formand Søren Bro konstatere, at de aflyste forårsopvisninger ikke fik så store økonomiske konsekvenser som frygtet.
Annonce

Lemvig: I foråret fik Lemvigegnens Ungdomsforening - der i daglig tale kaldes LU og er en egnsforening under DGI Vestjylland - aflyst forårsopvisninger i både gymnastik og folkedans.

- Det var et træls forår, men vi var så heldige, at vi modtog 45.000 kroner fra Jysk Energi og 36.000 kroner fra DIF/DGI på grund af aflysningen af vores forårsopvisninger. Det betyder, at vores tab ved ikke at holde forårsopvisninger ikke bliver helt så store, som vi havde frygtet. Det er vi meget taknemlige for, sagde Søren Bro på LU's generalforsamling forleden.

Søren Bro er både kasserer og konstitueret formand i LU. Generalforsamlingen skulle have været afviklet i foråret, men den blev udsat på grund af coronakrisen.

Søren Bro kan konstatere, at LU fortsat er en velkonsolideret forening.

Generalforsamlingen vedtog nye vedtægter. I fremtiden er der én bestyrelse og ikke længere både en bestyrelse samt et gymnastikudvalg og et folkedansudvalg.

Annonce

Let at overtage

- Vi føler, at foreningen dermed er let at overtage for dem, der kommer efter os gamle. Det kommer til at ske efter den næste generalforsamling, sagde Søren Bro.

Gitte Gade blev genvalgt til bestyrelsen, der foruden Søren Bro også tæller Palle Foged.

På denne generalforsamling var der dog stadig valg til de to udvalg. Til folkedansudvalget blev Betty Nørby  genvalgt.

I gymnastikudvalget stoppede Mette Andersen, og hun blev afløst af Henriette Møller Henriksen. Mette Weibel og Merete Andreasen blev genvalgt, og Ane Lambæk kom ind som suppleant for Amalie, der flyttede fra byen. Udvalget består desuden af Hanne Friis.

LU har ni instruktører til juniorholdet, der træner hver tirsdag på efterskolen i Lomborg. De ni er: Signe Romby Steensen, Johanna Lange, Astrid Hovgaard Nordlyng, Marcus Koch, Peter Harpøth Bjerre, Martin Lund, Oliver Høeg Rosenberg, Frederik Birkø Nygaard og Jeppe Mortensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce