Annonce
Lokalavisen Lemvig

Lukning giver tid til renovering

Mens der er lukket helt ned i landets motionscentre, bliver tiden brugt på renovering og rengøring i Lemvig Motionscenter. Privatfoto: Jackie Skov Lund-Hansen
Annonce

Lemvig: Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Det gamle mundheld kan man med rette bruge for tiden i Lemvig Motionscenter. Motionscentret lukkede ned for al aktivitet i slutningen af sidste uge, efter der var sket en gradvis reduktion i de sportslige aktiviteter i centret.

Derfor er centret i disse dage tømt for motionister, men der er stadig en anelse aktivitet i lokalerne. Her er håndværkere i gang med en renovering af blandt andet gulv og vægge i de tidligere fabrikshaller, der blev ombygget til motionscenter for tre et halvt år siden.

- Det er en renovering fra den ene ende til den anden, og den har været nødvendigt. Det bliver slidt, når der dagligt er omkring 300 brugere gennem centret, siger Niels Kristian Madsen, der er formand for Lemvig og Omegns Firmaidræt (LOFI), der ejer motionscentret.

Ud over renoveringen af gulve og malingen af væggene bliver der lavet et nyt podie i spinningrummet. Desuden er man i gang med en hovedrengøring af hele centret, fortæller Niels Kristian Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce