Annonce
Lokalavisen Lemvig

Mads: Fiskepålæg hver dag

Kød skal der til. Eller fiskepålæg, mener 14-årige Mads Sønderriis om indholdet i madpakken. Foto: Anne Krøjgaard
Annonce

Nr. Nissum: Når Mads Underberg Terp Sønderriis åbner sin madpakke i caféen på Nr. Nissum Skole, bliver han aldrig overrasket over indholdet. Han har nemlig selv smurt den. Det har han gjort lige så længe, han kan huske.

- Så kan jeg jo få det, jeg vil ha’, smiler han. Og det, den 14-årige unge mand vil have, er rugbrød. Og allerhelst med fiskepålæg. Eller roastbeef.

- Fisk og kød. Og måske en bolle som snack, fortæller han.

Mads Underberg Terp Sønderriis slipper dog for at smøre madpakken om fredagen, der får han nemlig "Et Stort Brød" i skolens madbod; en grovbolle med salat, dressing og enten kylling eller frikadelle. Han får sandwichen som tak for, at han sammen med en af klassekammeraterne, Philip Forsom Jensen, er med til at passe boden, hvor eleverne kan købe alt fra focaccia-brød og sandwich til yoghurt og müslibarer.

- Men man kan godt mærke, at det er godt at få noget at spise – noget ordentligt, mens man er i skole. Man bliver ret sulten, siger han og tilføjer, at det ikke betyder noget, at han kender indholdet af madpakken, inden han åbner. For han ved, den altid indeholder noget, han kan lide.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce