Annonce
Lokalavisen Lemvig

Mange af byens gæster tog en udsalgsrunde

Mange kunder havde fundet vej til Thyborøn, da udsalget blev skudt i gang søndag kl. 10. Her er det fra Mr. LP Tøj og Sport. Pressebillede
Annonce

Thyborøn: Thyborøns butikker har tidligere haft stor succes med at begynde vinterudsalget på en søndag, og dette års udgave af vinterudsalgs-startskuddet levede bestemt op til forventningerne.

- Det er rigtig godt for os at begynde udsalget en søndag, hvor de fleste har fri og derfor har mulighed for at køre lidt længere for at komme til udsalg, siger indehaveren af Mr. LP Tøj og Sport, Casper Ø. Pedersen, der samtidig er talsmand for Thyborøn Handel.

Der var mange kunder i Thyborøn søndag den 5. januar, og der var også kø ude foran flere af butikker, da dørene blev slået op til "tilbudsland" kl. 10.

- Det regnede lidt først på dagen, men så klarede det op og blev egentlig fint vejr til udsalg, siger Casper Ø. Pedersen, der kunne konstatere en pæn kø ude foran sin butik.

I mange byer kan det være svært at blive helt enige om udsalgsstarten - blandt andet forbi nogle butikker kan være bundet af et kædesamarbejde og derfor ikke selv bestemmer datoen. Men i Thyborøn begynder alle butikker udsalget på samme tid.

- Det er vores indtryk, at mange af kunderne tog en runde til de fleste af de butikker, der har udsalg. Det kunne vi høre på snakken og se på de poser, som kunderne bar rundt på. Det er vores indtryk, at mange af kunderne kommer længere væk fra - der var i hvert fald kunder, som vi ikke ser til hverdag. Folk kom til Thyborøn for at gøre en god handel - de havde lyst til at handle, siger Casper Ø. Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce