Annonce
Lokalavisen Lemvig

Martinus-foredrag er tilbage i BIO-Huset

Foråret byder på tre foredrag om Martinus' filosofi. Arkivfoto

Tre nye og spændende foredrag om Martinus Åndsvidenskab i første del af 2019

Annonce

LEMVIG: Lørdag den 19. januar kl. 14.30-17 leveres årets første foredrag af Tryggvi Gudmunsson - et nyt ansigt i Lemvig, som kommer hertil fra Nordsjælland, hvor han er tilknyttet Martinus Center Klint.

Foredraget hedder "Hvis der findes en kærlig Gud, hvorfor er der så ondskab til?"

Igennem historien har man forsøgt at retfærdiggøre Gud overfor det onde og lidelsen i verden. Martinus kosmiske analyser viser, hvorledes mørket er en absolut nødvendighed for, at oplevelse af lyset kan blive mulig. Ifølge disse analyser, kan ingen som helst oplevelse finde sted uden i kraft af sin kontrast.

Det næste foredrag er lørdag den 16. februar med Solveig Langkilde, som kalder sit foredrag "Døden, livets største overraskelse".

Ligesom døgn og år danner fortsættende kredsløb, er hvert liv, vi lever, også et led i en uendelig kæde af kredsløb. På tilsvarende måde som søvnen er en hvile og tid for opladning af "batterierne" for livskraft, er også døden en overgang til en lys åndelig verden, hvor vi både kan udfolde de talenter, vi har skabt i de fysiske liv, og samle kraft og inspiration til næste inkarnation. For hvert liv udvikler vi evnen til at tænke og handle mere og mere logisk og kærligt.

Endelig sluttes sæsonen af med Lene Jeppesen den 30. marts.

Hun vil i sit foredrag "At tænke sig rask" vise, hvordan Martinus forklarer, at noget af det vigtigste for fremtidens mennesker er at opnå indsigt omkring vores celler som levende tænkende og følende væsener. Først når vi forstår dette helt til bunds, vil vi indse, hvor afhængige de er af vores tanker og dermed det klima, som vi skaber for dem at leve i.

Tilmelding til foredragene kan foretages til mail: smed@ferringby eller SMS på 22130420.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce