Annonce
Lokalavisen Lemvig

Mathias fik fodboldbilletter af sin chauffør

Mathias Drejer havde tilfældigvis sin Liverpool-trøje på, da han fredag blev overrasket af sin chauffør Laurids Jensen, der havde billetter til at se FC Midtjylland spille mod Liverpool onsdag aften. Foto: Jesper Lundsgaard
Annonce

Lemvig: Der var tårer i øjenkrogen hos Laurids Jensen, da han fredag middag var på besøg i en 5. klasse på Christinelystskolen i Lemvig.

Laurids Jensen er buschauffør til hverdag, og én af hans opgaver er at køre 11-årige Mathias Drejer til og fra skole.

Mathias er vild med fodbold i almindelighed og Liverpool FC i særdeleshed, og derfor har han og Laurids Jensen haft mange snakke om fodbold i bussen. Det fik chaufføren til at give Mathias Drejer en særlig gave.

Onsdag aften skal Liverpool nemlig møde FC Midtjylland i Herning. Men på grund af coronarestriktioner vil der ikke være tilskuere på MCH Arena til kampen. I stedet overraskede Laurids Jensen Mathias Drejer med billetter til kampen, de skal se sammen på storskærmen i Big Bio i Holstebro.

Der var også billetter til Mathias' far samt to klassekammerater, og de blev overrakt til stor overraskelse for Mathias samt hele klassen. Og som en ekstra overraskelse var der flødeboller til hele klassen.

Kampen mellem FC Midtjylland og Liverpool spilles onsdag aften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce