Annonce
Lokalavisen Lemvig

Medarbejder har overtaget Finns Radio

Christian Langer har overtaget Finns Radio, der nu hedder Langer Tech. Der er reception fredag den 5. maj i anledning af forretningsovertagelsen. Foto: Allan Damgaard

Christian Langer blev ansat, da Finn Christensen i 1987 åbnede Finns Radio i Harboøre. Nu har Christian Langer overtaget firmaet og flyttet det hjem i privaten på Flyvholmvej 30 uden for Harboøre. Firmaet hedder nu Langer Tech. Han åbner en lille

Annonce

Harboøre: Der er et nyt navn på firmabilen, men ellers opdager kunderne ikke nødvendigvis, at der er kommet en ny indehaver af Finns Radio i Harboøre.

Det er nemlig stadig Christian Langer, der kommer rundt til kunderne for at installere tv, sætte en parabol op eller få internettet til at fungere.

Christian Langer har arbejdet hos Finns Radio i 30 år. Eller sagt på en anden måde: Han har arbejdet hos Finns Radio, siden Finn Christensen etablerede forretningen tilbage i 1987. Og det har altid været Christian Langer, der har kørt ud til kunderne, mens Finn Christensen har passet butikken.

- For nogle år siden aftalte vi, at jeg skulle overtage forretningen, den dag Finn Christensen stoppede. Og det skete så den 1. april i år, fortæller Christian Langer, der finder det passende, at han nu - som 50-årig - bliver selvstændig.

Ejerskiftet betyder også, at Finns Radio har fået et nyt navn. Det hedder nu Langer Tech. Et navn, som Christian Langer har fundet frem til i samarbejde med sin gode ven, Henrik Vinther Krogh, der er indehaver af kommunikationsbureauet Complot i Langerhuse.

- Der er rent faktisk mange af denne type firma, der stadig hedder noget med "radio" i navnet. Selv i København. Men et ejerskifte er en god anledning til at skifte til et mere moderne navn, og samtidig skal jeg have skrevet under firmanavnet, at jeg arbejder med tv, parabol, antenne og internet, siger Christian Langer.

Der er yderligere sket den ændring, at firmaet er flyttet hjem til Christian Langers privatadresse på Flyvholmvej 30 uden for Harboøre.

Annonce

Sælger Panasonic

- Jeg har valgt at begynde uden en butik, men jeg sælger fortsat fjernsyn m.v. Jeg er med i Panasonic-kæden i den såkaldte ikke-profilerede gruppe, og det betyder, at jeg ikke må reklamere med, at jeg sælger Panasonics produkter. Hvis jeg skal være et Panasonic-center - hvilket kræver en decideret butik - så skal jeg have åbent hver dag, og det er der ikke grundlag for, siger Christian Langer, der mener, at Panasonics produkter er blandt de bedste på markedet.

Det er også på hjemadressen, at Christian Langer fredag den 5. maj holder reception kl. 14-17 i anledning af ejerskiftet.

- Det er jo nok også på tide efter forretningsovertagelsen, men dels har jeg haft masser af opgaver her i begyndelsen, og dels har vi fået den yngste af vores tre børn konfirmeret, siger Christian Langer.

Det kan godt være, at Langer Tech ikke er udstyret med en butik i øjeblikket. Men det kommer på et eller andet tidspunkt.

Christian Langer og hans familie har nemlig overtaget Christian Langers fødehjem, klitgården Rønlangergaard, der ligger som genbo til deres nuværende hjem. Der er blot cirka 100 meter imellem de to steder.

Annonce

Klitgård fra 1881

- Det er en gammel gård fra 1881, og det kan desværre ikke betale sig at begynde at renovere på den - der er f.eks. ingen sokkel. Så derfor skal den væltes, og så bygger vi nyt fra grunden af. I forbindelse med nybyggeriet bliver der indrettet en butik, hvor jeg kan have åbent nogle timer et par dage om ugen, siger Christian Langer.

Han tør ikke spå om, hvornår familien Langer kan flytte ind i deres nye hjem.

- Det er meningen, at vi vil omdanne vores nuværende bolig til et stort sommerhus og så bruge det til udlejning, siger Christian Langer om det hus, som han stort selv har renoveret og bygget. Og som indeholder mange spændende og flotte detaljer.

- Jeg får ikke tid til at arbejde så meget på vores nye bolig, men jeg vil lave det, jeg kan overkomme. Jeg kan godt lide at bygge og sætte mit eget præg på det, siger Christian Langer.

Men alt det er spændende fremtid. I øjeblikket drejer det sig om at udbygge fundamentet til Langer Tech, der allerede - takket være Finns Radio - har et godt navn i lokalområdet.

- Der vil hen ad vejen komme nye initiativer. Nu hvor jeg ikke har nogen butik, vil jeg f.eks. tilbyde at komme hjem til folk og rådgive dem i køb af fjernsyn, siger Christian Langer, der foruden private og virksomheder har mange sommerhusejere blandt sine kunder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce