Annonce
Lokalavisen Lemvig

Medarbejder overtager Rom Autoværksted

Benny Jespersen (tv) overtager Rom Autoværksted efter Jørn Kamstrup, der fortsat ejer værkstedsbygningen og fortsat vil passe Ingo-tanken. Foto: Benny Gade
Jørn Kamstrup har solgt Rom Autoværksted til den mangeårige medarbejder Benny Jespersen. Jørn Kamstrup fortsætter med at passe tanken.
Annonce

Rom: Den 1. januar sker der et ejerskifte hos Rom Autoværksted på Ringkøbingvej. Jørn Kamstrup sælger værkstedet til den mangeårige medarbejder Benny Jespersen.

Jørn Kamstrup fortsætter med at være ejer af værkstedsbygningen - Benny Jespersen og Rom Autoværksted lejer sig ind. Jørn Kamstrup fortsætter også med at passe den tilhørende tank, der i mange år var en Statoil og i dag er en Ingo-tank.

På den måde fortsætter bygningen med at være i familien Kamstrups ejerskab - ganske som den har været, siden værkstedet blev bygget i 1957. Og faktisk går historien endnu længere tilbage. Jørn Kamstrups bedstefar, Jens Christian Kamstrup, havde nemlig en kiosk på den anden side af vejen.

- Det var min bedstefar Jens Christian Kamstrup og min onkel Kaj Kamstrup, der byggede værkstedet i 1957. De valgte at bygge værkstedet på denne side af vejen, fordi der var kommet en benzintank. Dermed blev kiosken på den anden side af vejen nedlagt, siger Jørn Kamstrup.

Kaj Kamstrup havde værkstedet fra 1957 til 1967, hvorefter det blev overtaget af Jørn Kamstrups far, Niels Kamstrup.

Annonce

Overtog det i 1989

- Jeg overtog værkstedet i 1989, og det har været nogle gode år, hvor vi har haft nok at lave. En kortere årrække var vi tre medarbejdere, men ellers har vi været to det meste af tiden, og vi har en trofast kundekreds, siger Jørn Kamstrup.

Benny Jespersen har været ansat på værkstedet i 27 år, og han er også udlært på stedet.

- Jeg er blevet 66 år, og jeg synes, det er et passende tidspunkt at stoppe på - også i forhold til helbredet, siger Jørn Kamstrup.

Rom Autoværksted kører videre som hidtil, og værkstedet fortsætter blandt andet med at yde tre års garanti på alle nye reservedele.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce