Annonce
Lokalavisen Lemvig

Michael Madsen søger støtte via crowdfunding til magisk hvid jul

Den magiske hvide jul i Thyborøn omfatter blandt andet et juleudsmykket Iskunsten, der er Thyborøns nyeste attraktion. Arkivfoto
Michael Madsen har søgt den lokale crowdfunding om 50.000 kroner i støtte til at gøre Thyborøn til vestkysten juleby nummer et - virksomheder og private kan også bidrage til projektet.
Annonce

Thyborøn: Indehaveren af JyllandsAkvariet og Iskunsten i Thyborøn, Michael Madsen, er kendt for at føre mange spændende ideer ud i livet, og nu er han på banen med endnu én: Thyborøn skal være vestkystens juleby nummer et.

Det skal Thyborøn blandt andet blive via et hav af lyskæder, der skal udsmykke byen forskellige steder.

Overskriften på hele projektet er en magisk hvid jul, og en del af herligheden er allerede ført ud i livet - blandt andet hos de to attraktioner i Thyborøn, som Michael Madsen er indehaver af. Det er JyllandsAkvariet og Iskunsten.

Ligeledes traktorbussen Spætten, som Michael Madsen også ejer, er juleudsmykket efter alle kunstens regler, og den fragter folk fra byens attraktioner til byens handelsgade, Bredgade.

Sådan en ambition er selvfølgelig ikke gratis, og i den forbindelse har Michael Madsen søgt den lokale crowdfunding Støt Lemvigegnen om støtte.

Annonce

Hele byen til gavn

- Det er et projekt, der kommer hele byen til gavn, så derfor tænkte jeg, at det kunne være oplagt at søge støtte via den lokale crowdfunding, siger Michael Madsen.

Støt Lemvigegnen er en støtteordning, der blev lanceret tidligere på året af Lemvig Kommune og fem lokale virksomheder, der til sammen har skudt 500.000 kroner i projektet.

Lemvig Kommune ønsker med tiltaget at støtte op om lokale virksomheders og eventudvikleres behov for at teste ideer og finde likviditet til at realisere disse ideer. Det er håbet, at tiltaget kan skabe aktiviteter og tilbud, der kan tiltrække gæster til Lemvigegnen og på den måde skabe lokal omsætning.

Den lokale crowdfunding kan bidrage med halvdelen af det beløb, der kræves for at realisere ideen. Den anden halvdel skal initiativtageren selv samle ind.

Annonce

Skal samle 50.000 kr. ind

Michael Madsen har sat sit projekt til 100.000 kroner, og det betyder, at han selv skal samle 50.000 kroner for at få 50.000 kroner fra den lokale crowdfunding.

- Jo flere penge der kommer ind, jo større og flottere kan vi lave projektet, siger Michael Madsen.


Jo flere penge der kommer ind, jo større og flottere kan vi lave projektet.

Michael Madsen, initiativtager til magisk hvid jul i Thyborøn


Der er foreløbigt samlet 14.000 kroner ind, hvoraf de 12.500 kroner stammer fra én bidragyder - nemlig SJ Feriehusudlejning. Michael Madsen skal have indsamlet de 50.000 kroner inden årets udgang.

Projektet er beskrevet på hjemmesiden booomerang.dk, og man kan finde alle de lokale projekter ved at søge på Støt Lemvigegnen.

Hvis man støtter de lokale crowdfunding-projekter, får man en modydelse for sit bidrag - jo større bidrag, jo større modydelse. Hvis man f.eks. støtter den magiske hvide jul i Thyborøn med et beløb mellem 100 og 1000 kroner, så får man en entrebillet til både JyllandsAkvariet og Iskunsten.

- Jeg føler, der er lokal opbakning til projektet, og det er jo et projekt, der kan udvides med andre aktiviteter næste jul, hvor der formentlig ikke er corona-restriktioner længere, siger Michael Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce