Annonce
Lokalavisen Lemvig

Midsommerkoncert i Fælleshuset i Vandborg

Helene Blum og Harald Haugaard har fire musikere med til koncerten i Fælleshuset i Vandborg torsdag 17. juni. Arkivfoto: Alex Tran

Vandborg: Pausen i musikken er slut, og Fælleshuset i Vandborg er klar til igen at åbne dørene til en sæson med gode koncertoplevelser, og det gamle hus på Gåskærvej får fornemt musikalsk besøg, når Helene Blum og Harald Haugaard Band som en del af deres Midsommerturné giver koncert torsdag 17 juni.

Det skriver Fælleshuset i en pressemeddelelse.

Sangeren Helene Blum, violinisten Harald Haugaard og deres fælles ensemble inviterer publikum til midsommerkoncert fuld af liv, lys og poesi i Fælleshusets intime rammer.

Annonce

Ensemblet har gennem de seneste 13 år etableret sig som nogle af de fineste fortolkere og fornyere af den danske musiktradition og levendegør kulturarv på allerhøjeste kunstneriske niveau.

Deres egne sange og kompositioner blandes nænsomt med originale fortolkninger af gamle sange og instrumentalstykker fra den rige danske musikskat. Deres integritet er enestående, og deres store virtuositet og nærvær er med til at gøre deres koncerter uforglemmelige.

Siden etableringen i 2008 har de gang på gang lagt publikum ned på festivaler, koncerthuse, klubber og koncertkirker i Europa, Nordamerika og Japan med deres uforlignelige integritet, nærvær, virtuositet og uforfalskede spilleglæde.

Bandet består af: Helene Blum (sang og violin), Harald Haugaard (violin), Kirstine Elise Pedersen (cello), Mikkel Grue (guitar) og Sune Rahbek (slagtøj). Desuden er der en indtil videre unavngiven gæst med i bandet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce