Annonce
Lokalavisen Lemvig

Min Købmand i Lemvig kommer ud med varerne

Til kunderne, der kommer i butikken, lyder Jesper Lunds opfordring: Hold afstand til hinanden, sørg for at følge sundhedsmyndighedernes råd og vis endnu mere hensyn og tålmodighed over for hinanden. Privatfoto
Støt de lokale handlende, lyder det fra Jesper Lund. Han tilbyder nu alle sine kunder i Lemvig by, at de kan få varerne bragt til døren.
Annonce

Lemvig: Hos Min Købmand i Lemvig mærker indehaver Jesper Lund også coronakrisens indgreb, men han har ros til sine kunder for at handle fornuftigt uden at hamstre.

Nu tilbyder Min Købmand at give en hjælpende hånd ved at levere varer helt gratis i Lemvig by. Kunderne skal blot sende deres bestilling per mail - eller ringe, hvis de ikke har adgang til computer.

Jesper Lund tager dog det forbehold, at han først kan levere dagen efter bestillingen for at kunne følge med alle efterspørgsler.

Han leverer også til syge, men vil gerne vide, hvis kunden ikke er rask.

- Udviser du symptomer af en eller anden form, vil vi gerne informeres omkring dette, så kan vi tage vores forholdsregler, såsom at stille varerne ude foran døren, forklarer han i en pressemeddelelse.

Annonce

Køb hos de lokale

De udsatte i den såkaldte risikogruppe, skal der tages særlige hensyn til i tiden. Det er også en af årsagerne til, at Min Købmand tilbyder udbringning af varer for at mindske smitterisikoen mest mulig. Tilbuddet gælder dog alle, uanset om man er ung studerende, en hel familie eller blot vil støtte en lokal virksomhed.

Netop det med at støtte en lokal virksomhed er utrolig vigtig i disse tider, og Min Købmand opfordrer alle lokale til at støtte lokalt, så de små selvstændige ikke skal dreje nøglen rundt.

- Det er svært at spå om fremtiden, men det gør ondt på alle lige nu. Jeg opfordrer alle til at støtte på de måder de kan, om så det er at købe lokale råvarer, handle ved de lokale butikker, eller købe gavekort så de kan mærke opbakningen i denne svære tid, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce