Annonce
Lokalavisen Lemvig

Slut med indkøbsvogn-trafikpropper i gangene: Min Købmand i Lemvig udvider

Jesper Lund Kristensen lægger selskabslokalet i baggrunden til sin købmandsbutik, og dermed vokser butiksarealet fra 220 til cirka 350 kvadratmeter. Foto: Allan Damgaard
Min Købmand i Lemvig lægger nabolokalet, et selskabslokale, til butikken. Købmand Jesper Lund Kristensen har længe ønsket sig mere plads.

Lemvig: Nu kan indehaveren af Min Købmand på Industrivej i Lemvig, Jesper Lund Kristensen, for alvor gå i gang med planlægningen.

Generalforsamlingen i boligselskabet Bo i Lemvig har nemlig besluttet at nedlægge selskabslokalet ved siden af købmandsbutikken og i stedet leje lokalet ud til købmand Jesper Lund Kristensen. Det sker med virkning fra 1. september i år.

- Jeg har længe ønsket mig mere plads. Pladsen er ganske enkelt for trang i butikken. To indkøbsvogne kan ikke alle steder passere hinanden, siger Jesper Lund Kristensen, der er selvstændig købmand og medlem af kæden Min Købmand.

Annonce

For boligselskabet er det også en bedre forretning at leje lokalet ud til købmanden i stedet for at drive det som selskabslokalet. Det giver nemlig et decideret tab for boligselskabet at drive lokalet, og samtidig har der i perioder været beboerklager over larm fra selskabslokalet.

- Nu har jeg pengene til at udvide forretningen, og samtidig vil boligselskabet gerne leje lokalet ud til mig. Det passer perfekt, siger Jesper Lund Kristensen.

Han har endnu ikke noget overblik over, hvornår selskabslokalet kan blive lagt til butikken, så hele arealet kommer til at fremstå som én butik.

Forholdsvis hurtig

- Jeg har haft den indledende snak med håndværkerne, og så må vi se, hvornår det kan indpasses i deres planer. Der er også noget med, at byggematerialerne er blevet dyrere. Men udvidelsen bliver helt sikkert til noget, og jeg håber, at renoveringen kommer til at gå forholdsvis hurtig, siger Jesper Lund Kristensen.

Det nuværende butiksareal er på 220 kvadratmeter, og der bliver lagt cirka 130 kvadratmeter til butikken med udvidelsen.

Der skal også bygges lidt til, og blandt andet vil facaden gennemgå en større forvandling. Der bliver f.eks. en ny indgang, så man skal gå ind og ud samme sted.

Jesper Lund Kristensen overtog købmandsbutikken i oktober 2018 efter den mangeårige ejer Bent Pedersen, der drev den i lidt over 30 år.

Annonce

Begyndte som 14-årig

Men nu er det ikke sådan, at Jesper Lund Kristensen er forholdsvis ny i gårde. Han begyndte nemlig som 14-årig at arbejde i butikken efter skoletid. Han har været i butikken lige siden og er altså udlært hos Bent Pedersen. Jesper Lund Kristensen er 36 år.

Når man har behov for at udvide butikken, er det et tegn på, at det går godt. Og det er også tilfældet for købmanden på Industrivej.

- Jeg synes, det går godt. Sidste år oplevede vi en stigning i omsætningen på fem procent. Vi har mange trofaste kunder, men her under coronakrisen har vi også set nye kunder, siger Jesper Lund Kristensen.


Sidste år oplevede vi en stigning i omsætningen på fem procent.

Jesper Lund Kristensen, Min Købmand, Lemvig


Han har 14 medarbejdere, når ungarbejderne - der ikke arbejder så mange timer om ugen - tælles med. Der er en chauffør blandt medarbejderne. Købmanden på Industrivej har nemlig bevaret servicen med at bringe varer ud.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ny vinbutik åbner med gadefest

Annonce
Annonce
Lokalavisen Lemvig

Sognepræst står for den sidste solnedgangs-fællessang

Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

ET4U lancerer et nyt mødested kaldet Tanken

Lokalavisen Lemvig

Bille August-film om Karen Blixen

Lokalavisen Lemvig

Rundvisning på Hotel Lidenlund

Lokalavisen Lemvig

Ganefryd i Lemvig står til at lukke - der er ikke fundet en køber

Lokalavisen Lemvig

Fiskedagen i Thyborøn er igen i år spredt ud på flere dage

Lokalavisen Lemvig

Så ruller Lemvigs bogbus igen - markeres med genåbningsfest

Lokalavisen Lemvig

Solvej giver koncert på Turskær

Lokalavisen Lemvig

Aftentur til Kabbel-fredningen

Lokalavisen Lemvig

Tidligere ejer klippede den røde snor til Tuskærs nye flisegang

Lokalavisen Lemvig

Organist-jubilæum kan nu fejres

Lokalavisen Lemvig

Thyborøn går også i blomsterbuketter

Lokalavisen Lemvig

Hun har tegnet og malet 111 af Fjaltrings huse

Lokalavisen Lemvig

Mindeord om Gudmund Jensen

Lokalavisen Lemvig

Ren afslapning på Kirketorvet: Byens grønne oase

Lokalavisen Lemvig

Friluftsgudstjeneste med søndagens flotteste altertavle

Lokalavisen Lemvig

"Bibliotekarens bedste": Spændende ferielæsning til børn og unge

Lokalavisen Lemvig

Lemvig-dreng udgiver skæbneberetninger

Lokalavisen Lemvig

Dansk film og animationsfilm i Bio-Huset

Lokalavisen Lemvig

Krabbes Begravelsesforretning har fundet den perfekte placering i Lemvig

Lokalavisen Lemvig

Billetter rives væk til revy

Lokalavisen Lemvig

Solgården og Søparken i Lemvig: To nye pavilloner til glæde for beboere og pårørende

Annonce