Annonce
Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Hjertestartere hænger flere steder rundt i området, men ikke alle ved, hvordan de skal bruges. Det kan man blandt andet lære mere om gennem hjerteforeningen. Arkivfoto: Lars Rasborg
Hjerteforeningen i Lemvig inviterer til 32 motionsaftener, hvor hyggeligt samvær også er en vigtig ingrediens
Annonce

Lemvig: Hjerteforeningen i Lemvig inviterer til en række motionsarrangementer hen over vinteren med mulighed for at styrke hjertet sammen med andre. Gruppen starter op på mandag 21. september, men der vil max være plads til 30 personer.

- Så skynd dig at tilmelde dig, siger Gunnar Larsen, Hjerteforeningen i Lemvig, der også er kontaktperson for arrangementet.


Vi oplever borgere, der har fået konstateret en hjertesygdom og som har behov for et sted at mødes og tale med andre, der forstår, hvilke problemer de går og tumler med

Gunnar Larsen, Hjerteforeningen i Lemvig


- Vi oplever borgere, der har fået konstateret en hjertesygdom og som har behov for et sted at mødes og tale med andre, der forstår, hvilke problemer de går og tumler med. Mange tager imod sygehusets eller kommunens tilbud om hjerterehabilitering, men når forløbet er ovre, kan man fortsat have lyst og behov for at snakke og beholde kontakten til andre med en hjertesygdom, siger han.

Annonce

Også kurser

Det er der mulighed for gennem den lange række af vinterarrangementer, der også tilbyder faglige forløb om måder til at sikre det gode hverdagsliv som hjertepatient. Der vil blandt andet være et kursus i førstehjælp og i brug af hjertestarter.

Hjertemotionen starter med en times motion efterfulgt af en halv times hyggeligt samvær en gang om ugen. Træningen, der foregår på Lemvig Gymnasium, varetages af fysioterapeut Merete Andreasen.

Der er planlagt 32 forløb hen over vinteren, hvilket koster 900 kroner. Ved starten betales 450 kroner for de første 16 gange.

- Man skal være medlem af Hjerteforeningen for at deltage, og for hjertepatienter og pårørende er det gratis at være medlem det første halve år, siger Gunnar Larsen.

Er man interesseret i at deltage, skal tilmelding ske til Gunnar Larsen på tlf. 2175 9880 eller til Merete Andreasen på 4032 0728.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce