Annonce
Lokalavisen Lemvig

Motionscenter aflyser hold og spinning-event

Formanden for Lemvig og Omegns Firmaidræt, Niels Kristian Madsen, har aflyst Lemvig Motionscenters spinningevent til fordel for Team Rynkeby i slutningen af marts. Arkivfoto: AP Christensen
Annonce

Lemvig: Aflysninger af arrangementer på grund af covid19-virussen, også kendt som coronavirus, rammer nu også Lemvig Motionscenter.

Lørdag 28. marts havde motionscentret planlagt et seks timers spinning-event til fordel for cykelholdet Team Rynkeby, der samler penge ind til børn med kritiske sygdomme samt deres familier.

Men arrangementet er i første omgang udsat til slutningen af april, oplyser formanden for Lemvig og Omegns Firmaidræt, Niels Kristian Madsen.

Motionscentret har også aflyst Idræt Om Dagen i foreløbigt resten af marts, mens øvrige hold kører videre som planlagt. Centret opfordrer dog brugerne til ikke at møde op, hvis man føler sig syg med eksempelvis ondt i halsen, feber eller hovedpine eller hvis man har været i et coronaramt område inden for de seneste 14 dage.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: : køb abonnement på dagbladet-holstebro-struer.dk eller køb abonnement på folkebladetlemvig.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce