Annonce
Lokalavisen Lemvig

Musikalske specialiteter fra Univers på Vers

Univers på Vers spiller torsdag den 14. november kl. 17 på Lemvig Musikskole, og der er gratis adgang. Pressebillede
Annonce

Lemvig: Torsdag den 14. november kl. 17 er der koncert med Univers på Vers på Lemvig Musikskole, og det er vel at mærke en koncert med gratis adgang.

Koncerten er først og fremmest for børn, men voksne kan naturligvis også sagtens lytte med. Musikskolens støtteforening er på banen med en gratis sodavand til alle børn.

Univers på Vers er leveringsdygtig i jazz og latinamerikansk musik i børnehøjde med underfundige tekster og finurlige rim svøbt i lækre iørefaldende melodier.

Det er opskriften på et koncept, der i mere end ti år har henrykket publikum. Musikken rammer meget bredt. De sjove tekster, de smagfulde arrangementer, de jazzede toner og de dygtige sangere og musikere appellerer til lyttere i alle aldre. Univers på Vers modtog i 2015 Børnejazzprisen.

Sangene synges af fire unge talenter bakket op af en kvartet i topklasse. Pelle von Bülow (guitar), Heine Hansen (klaver), Ole Skipper (bas) og Rasmus Lund (trommer). Anders Jacobsen, der har skabt Univers på Vers, spiller trombone og kæder koncerten sammen. Sangerne er Maja Caroc, Anne-Ditte Løfberg, Mathilde Bruun og Albert von Bülow. Univers på Vers udgav i foråret deres anden cd.

Lemvig Musikskole har arrangeret koncerten med Univers på Vers i forlængelse af Spil Dansk-ugen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce