Annonce
Lokalavisen Lemvig

Musikgudstjeneste for de morgenfriske

Juledag den 25. december kl. 8 spiller Tine Karlshøj-Andersen til musikgudstjeneste i Hygum Kirke. Foto: Nikolaj Lund
Annonce

Hygum: "Julemorgen var mit himmerig", skriver Grundtvig i en salme. I dag overskygges julemorgen for de fleste af juleaften. Men for de morgenduelige venter en helt særlig oplevelse julemorgen den 25. december i Hygum Kirke, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Kl. 8 er der morgengudstjeneste, hvor man kan høre den smukkeste musik med fløjte og orgel, noget der kan bringe tankerne hen på stalden i Betlehem, hvor Maria sidder og vugger Jesus-barnet.

Fløjtenisten Tine Karlshøj-Andersen er gæst, og hun spiller blandet andet vuggevise af Brahms, "Ave Maria" af Bach/Gounod og "O Jesulein Süss" af Bach.

Tine Karlshøj-Andersen har spillet fløjte, siden hun var helt lille, først blokfløjte, senere tværfløjte. Efter uddannelse i Malmø debuterede hun i 2011 fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Nu spiller hun til koncerter og underviser.

Tine Karlshøj-Andersen glæder sig til at holde jul i Thyborøn, hvor hendes kæreste er vokset op, og hun fortæller, at de skal fejre jul med hans forældre, som stadig bor i Thyborøn.

- Det glæder jeg mig meget til - og ikke mindst til at skulle starte en stemningsfuld julemorgen i Hygum Kirke, siger Tine Karlshøj-Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce