Annonce
Lokalavisen Lemvig

Nøglekamp for overlevelse i ligaen

Andreas Damgaard var godt spillende mod GOG og er klar til fredagens nøglekamp mod Mors Thy Håndbold. Foto: Johan Gadegaard

Fredag aften møder Lemvig Thyborøn Håndbold naboerne fra Mors Thy Håndbold i en kamp, der får afgørende betydning for holdenes muligheder for at blive i landets bedste række.

Annonce

LEMVIG: Nordsjælland vandt over KIF Kolding midt på ugen og havde i aftes hjemmebane mod Sønderjyske. Mors Thy Håndbold var snublende tæt på at få point hjemme mod Aalborg, og Ringsted smed selv sejren, da holdet var i oplagt vindeposition mod Skanderborg, så alt tyder på en nærmest uhyggelig tæt kamp om at slippe fri fra sidstepladsen i herreligaen i håndbold, der betyder degradering til 1. division.

Lemvig-Thyborøn Håndbold var onsdag aften en tur i Gudme, hvor førerholdet fra GOG var modstanderen. Uhrenholts tropper leverede en rigtig god kamp, men det var desværre ikke nok. Kampen endte med et nederlag på 28-24.

Inden kampen var der fokus på, at forsvarsspillet fra Skjern-kampen skulle forbedres, og det må man sige, at det blev. Efter de fire første minutter var stillingen 3-2 til GOG, men fynboerne havde svært ved at finde vej forbi Shadrach Nsoni, som på dette tidspunkt allerede havde fire redninger. Nsoni havde fået chancen fra mål i start, og den chance greb han. Topscorer, Jonas Gade, så ikke banen i onsdagens kamp, og han kunne se sin substitut, Mads Høj, bringe LTH foran 7-8 efter 23 minutters spil. Høj og Andreas Damgaard var blandt de bedste spillere på en dag, hvor alle mand bidrog til en fremragende holdindsats.

Fynboerne kunne dog gå til pause foran 11-10, og de scorede også tre hurtige mål fra anden halvlegs start, hvilket fik Uhrenholt til at forlange timeout. Det var de eneste dårlige minutter, det vestjyske mandskab havde den aften. LTH'erne fik aldrig helt lukket det hul, som hjemmeholdet skabte i starten af anden halvleg, men de fortsatte med at vise god moral, hvilket resulterede i et snævert nederlag på 28-24.

Lemvig Thyborøn Håndbold har derfor brug for al mulig støtte til fredagens opgør, der krydres med warm-up og besøg af verdensmester Dina Thorslund.

Der er kampstart kl. 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Hør om Lemvigs vinmark

Lokalavisen Lemvig

Motion for hjertet

Lokalavisen Lemvig

Folkedansere starter igen

Lokalavisen Lemvig

Klumme: Sikke en sommer

Lokalavisen Lemvig

Byen fyldes med vægtere

Annonce