Annonce
Lokalavisen Lemvig

Negletekniker i Østergade

Lina's Art Nails er flyttet til Klinikbutikken Hos Susanne i Østergade. Foto: A.P. Christensen
Annonce

LEMVIG: I sidste uge rykkede Lina's Art Nails fra Vestergade til Østergade og åbnede klinik i den eksisterende Klinikbutikken Hos Susanne.

Bag Lina's Art Nails står 28-årige Lina Zadniprianets.

- Jeg stammer fra Ukraine og kom til Danmark for tre år siden. Min mand fik arbejde på en svinegård ved Lomborg, så jeg ville selvfølgelig gerne med ham, fortæller Lina.

I løbet af de kun tre år har hun lært at tale godt dansk - blandt andet via Sprogskolen i Holstebro. I dag bor familien i Rimmerhus ved Videbæk.

- Min mand vil gerne uddanne sig til mekaniker, så det blev løsningen, men jeg holder meget af Lemvig og ikke mindst af de søde mennesker, så jeg ville gerne fortsætte med at drive min klinik i byen, fortæller Lina.

Hun er uddannet negletekniker i sit hjemland og har arbejdet i faget i cirka 10 år.

- Jeg holder mig løbende opdateret med forskellige kurser, siger Lina, der har opbygget en god kundekreds i lokalområdet.

- Der er god travlhed, så jeg opfordrer til, at man bestiller en tid i god tid, hvis man skal have lavet negle til en særlig begivenhed. Mange vælger desuden at bestille en ny tid, når de er til behandling, siger hun.

Susanne Lauridsen, der driver Klinikbutikken, er glad for, at Lina's Art Nails er kommet under samme tag.

- Det er et rigtig godt match, og vi har faktisk mange fælles kunder, ligesom der vil være et større flow i dagligdagen, der er til gavn for både Lina og jeg, siger Susanne Lauridsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce