Annonce
Lokalavisen Lemvig

Nu kan du aflevere lånte ting på Lemvig Bibliotek om lørdagen

Lemvig Bibliotek er stadig lukket, men nu kan man hver lørdag formiddag aflevere sine lånte ting i den gamle forhal. Arkivfoto

Lemvig: Coronalukningen trækker ud, og Lemvig Bibliotek vil gerne have bøger, blade og film mere i omløb. Derfor åbnes der nu for, at man kan aflevere sine lånte ting alle lørdage kl.  9.30-12 i den gamle forhal.

- Det er vigtigt, at folk forstår, at der ikke er tale om en decideret åbning af biblioteket. Man kan kun aflevere – ikke hente sine hjemkomne ting, selv om man har fået besked om, at de er klar til afhentning. De skal stadig bestilles, og så kører vi hjem til folk med dem, lyder det fra bibliotekschef Lone Krøgh.

Annonce

En ad gangen

For at undgå trængsel i døren har biblioteket valgt at tage den gamle forhal i brug. Her ligger indgangen på hjørnet af Vasen og Skolegade, og her er der god plads til at stå i kø udenfor med god afstand. Der må være én person i forhallen ad gangen, men døren kommer til at stå åben, så man se, om der er ledigt.

Alle øvrige dage og resten af lørdagen kan man fortsat aflevere gennem brevsprækken i gavlen i Skolegade. Her kan tykke bøger dog ikke komme igennem, så derfor er der nu fundet en alternativ løsning, så folk kan komme af med alle deres lånte ting.

Det har under hele coronalukningen været muligt at aflevere til chaufføren, hvis man har bestilt en bogpose til udbringning via hjemmesiden, hvilket rigtig mange også har benyttet sig af. Der bliver for øvrigt ikke oprettet nye bøder på ting, der skulle have været afleveret under coronalukningen.

Biblioteket opfordrer borgerne til at følge med på lemvigbibliotek.dk og på bibliotekets Facebookside, hvor der løbende bliver opdateret med nyheder om muligheder og inspiration.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce