Annonce
Lokalavisen Lemvig

Nu kan litteraturkredsen have plads til flere

Gode Fortælleres Venner har det næste foredrag mandag den 5. oktober, og formand Carsten Anderskov er glad for, at der denne gang er plads til flere end til premieren på efterårssæsonen. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Lemvig: Det var med en vis spænding, at Gode Fortælleres Venner - der også hedder Lemvigegnens Litteraturkreds - tog hul på efterårssæsonen mandag den 14. september.

På grund af corona-situationen var der kun plads til 52 i det lokale i Kirkehuset i Lemvig, som litteraturkredsen bruger til sine foredrag.

- Vi var spændte på, hvor mange der ville komme i denne coronatid, hvor vi selvfølgelig følger myndighedernes anbefalinger for at undgå smitte. Ville der kun komme 10-12, eller vi opleve det sædvanlige antal på 70-75? Det sidste ville betyde, at måtte afvise de sidst ankomne, da vi kun havde plads til 52, fortæller formanden for litteraturkredsen, Carsten Anderskov.

Til alt held for arrangørerne landede antallet af fremmødte på 49, der alle kunne høre et inspirerende foredrag om romanen "Den svovlgule himmel".

Det næste foredrag er mandag den 5. oktober, hvor det handler om islandske Audur Ava Òlafsdóttirs roman "Ar" - en roman, hun i 2018 modtog Nordisk Råds Litteraturpris for.

Til dét foredrag er litteraturkredsen fri for de bekymringer, som den havde til efterårs-premieren.

- Hvis der skulle komme flere end 52, så skal vi ikke afvise dem, men vi kan i stedet tilbyde, at de går op i foredragslokalet på 1. sal, hvortil der nu er etableret videolink fra foredragslokalet i stuen, således at de både kan se og høre foredragsholderen. Det er vi meget tilfredse med, siger  Carsten Anderskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Klumme: Golden Moments

Annonce