Annonce
Lokalavisen Lemvig

Nu skal de unge spille volleyball i Lemvig

Efter et par år i dvale har Lemvig GF igen sat gang i volleyball. Denne gang henvender man sig hovedsageligt til de yngre spillere. Arkivfoto: André Thorup

Lemvig: Efter et par år i dvale, er det igen muligt at spille volleyball i Lemvig.

Lemvig GF begyndte i sidste uge med projektet ungdomsvolley. Det henvender sig primært til de 15-21 årige, der gerne vil prøve kræfter med smash og baggerslag.

- Vi vil gerne starte op igen, og vi har fået Birgitte Rønn og Ricky Billeskov til at stå for træningen, siger Hanne Sig Weibel, der er formand for Lemvig GF.

Der bliver spillet i hallen på Lemvig Gymnasium hver torsdag fra klokken 15.30-16.45. Dermed behøver de unge ikke tage hjem efter skoletid, inden de skal til volleyball.

Sporten, der på verdensplan er et af de mest populære idrætsgrene, havde i 1990'erne stor popularitet i Lemvig. Siden døde interessen ud, men i 2017 forsøgte Lemvig GF at genoplive interessen for sporten. Der var dog ikke nok spillere dengang til for alvor at komme i gang, men denne gang har man valgt at satse på at få fat i de unge spillere.

Ud over volleyball for de unge sætter Lemvig GF gang i flere initiativer. Blandt andet vil foreningen starte et kvindehold i floorball op. De skal træne hver onsdag klokken 16.45-17.45 i LGF Huset på Godsbanevej i Lemvig. I første omgang bliver der spillet hver onsdag frem til jul, men er der interesse for det, vil der også være mulighed for at starte et hold op efter nytår.

Desuden vil foreningen også sætte gang i et floorball-hold, der henvender sig til voksne udviklingshæmmede. De kommer også til at træne og spille i LGF Huset hver onsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ny forårsbebuder

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce