Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ny ejendomsmægler er kommet flot fra start: Solgte 14 huse den første måned

Da Rasmus Nielsen begyndte på uddannelsen som finansøkonom, fandt han ud af, at han ville være ejendomsmægler. Nu er han som blot 24-årig blevet medejer af Nybolig i Lemvig. Arkivfoto: Morten Stricker
Den nye indehaver af Nybolig i Lemvig, 24-årige Rasmus Nielsen, har med 14 handler den første måned fået en flot start. Han slog til, da muligheden for at blive ejendomsmægler i barndomsbyen pludselig bød sig.
Annonce

Lemvig: - Vi har haft travlt den første måned, og med 14 handler kunne jeg ikke have ønsket mig en bedre start. Det har været fantastisk, siger 24-årige Rasmus Nielsen, der er ny indehaver af Nybolig i Lemvig.

Han ejer Nybolig Fjord Hav - Lemvig sammen med Jesper Gammelmark, der desuden ejer Nybolig i henholdsvis Struer og Ulfborg.

De overtog den 1. juni Nybolig i Lemvig efter Susanne Pallestoft, der vil fortsætte med at arbejde her i en overgangsperiode.

- Nu har vi blot den udfordring, at vi mangler boliger at sælge. Der er især rift om sommerhuse og boliger i Lemvig by. Her er efterspørgslen stor, siger Rasmus Nielsen.

Han har altid drømt om at blive ejendomsmægler i barndomsbyen Lemvig, men han havde ikke umiddelbart tænkt, at han allerede skulle få den drøm opfyldt som blot 24-årig. Men det var nu, at muligheden bød sig.

Annonce

Muligheden bød sig

- Da vi her under corona-nedlukningen i foråret arbejdede hjemmefra, ringede Jesper Gammelmark en dag og spurgte, om jeg ville give en kop kaffe. Så ville han komme forbi med et tilbud, som jeg kunne overveje. Og det var muligheden for at blive medejer af Nybolig Lemvig, siger Rasmus Nielsen.

Han behøvede ikke særlig meget betænkningstid.

- Det er dét, jeg har drømt om, og jeg er klar til at lægge det antal arbejdstimer, der er nødvendigt. Det er også ideelt at være medindehaver og ikke "blot" daglig leder. Det øger motivationen, når man har et medejerskab af forretningen, siger Rasmus Nielsen.

Han er født og opvokset i Lemvig og blev for fem år siden STX-student fra Lemvig Gymnasium. Herefter gik han i gang med den to-årige uddannelse til finansøkonom på Erhvervsakademi MidtVest i Holstebro.

- Kort inde i uddannelsen fandt jeg ud af, at jeg ville være ejendomsmægler, siger Rasmus Nielsen, der er uddannet hos Nybolig Struer.

Han var i øvrigt i praktik hos Susanne Pallestoft i Nybolig Lemvig.

Annonce

Menneskekender

- Man skal være lidt af en menneskekender for at være ejendomsmægler. Det gælder om at have situationsfornemmelse. For mange er det en svær beslutning at sætte huset til salg. Og køberne er måske et ungt par, der skal købe deres første hus. Det er en stor beslutning for dem, og den rådgivning er også spændende, siger Rasmus Nielsen, der også trives godt med vekslingen mellem arbejdet ved computeren og arbejdet ude i marken med at vurdere og fremvise huse.

Det er hans plan, at Nybolig Fjord Hav - Lemvig skal vokse - det gælder både i antallet af medarbejdere og ejendomme til salg.

- Det ligger endnu ikke fast, hvornår Susanne Pallestoft stopper. Det er rart at have hende i en overgangsperiode. Der skal meget gerne ansættes to nye mæglere. Den ene er ansat, og den anden kommer forhåbentlig snart på plads. Desuden har vi en elev. Vi kommer til at være tre ejendomsmæglere på kontoret, og så mange har der ikke tidligere været, siger Rasmus Nielsen.

Annonce

Vil gerne spørges

Han vil forsøge at få flere til at vælge Nybolig til at sælge deres ejendom.

- I Lemvig er der en tendens til, at man kun spørger én ejendomsmægler, når man skal sælge sit hus. Det er en fordel for sælger at få flere mæglere til at vurdere, hvad huset skal koste. Vi vil gerne spørges noget mere. Derfor har vi i øjeblikket sat vores salær ned, og vi annoncerer ekstra i Lokalavisen. Desuden vil vi gøre opmærksom på vores eksistens gennem netværk i f.eks. Lemvig-Thyborøn Håndbold, siger Rasmus Nielsen.


I Lemvig er der en tendens til, at man kun spørger én ejendomsmægler, når man skal sælge sit hus. Det er en fordel for sælger at få flere mæglere til at vurdere, hvad huset skal koste.

Rasmus Nielsen, indehaver af Nybolig i Lemvig


Han påpeger desuden fordelen ved at være tre Nybolig-butikker, der arbejder tæt sammen.

- Her kan vi udnytte nogle synergieffekter - f.eks. ved at have fælles køberkartotek. Hvis man f.eks. er interesseret i et sommerhus i Vedersø, så kunne man måske også have interesse i ét i Vrist, siger Rasmus Nielsen.

Han er netop flyttet fra Lemvig til Thyholm, hvor han bor sammen med sin kæreste, Maria Ottesen, der i øvrigt arbejder hos Nybolig Struer. Hun arbejder på deltid for at have tid til sine to børn fra et tidligere forhold.

- Der er flere fordele ved, at vi begge er ejendomsmæglere. Vi kan sparre med hinanden, og vi har forståelse for hinandens arbejdsvilkår - vi skal jo ofte arbejde, når andre holder fri, siger Rasmus Nielsen.

Annonce

Handicap 3,1 i golf

Hans største fritidsinteresse er golf, og det er han særdeles dygtig til. Hans handicap er helt nede på 3,1, og i 2018 blev han klubmester i Lemvig Golfklub.

- Det bliver dog ikke til så meget golf i øjeblikket, hvor en stor del af tiden går med arbejde. Jeg gik en runde forleden, og jeg kunne jeg glædeligt konstatere, at jeg trods alt stadig kan spille til mit handicap, siger Rasmus Nielsen, der har indrettet haven derhjemme, så der kan trænes golfslag af forskellig art.

Han begyndte at spille golf for fem år siden, hvor et såkaldt springerknæ ødelagde en ellers lovende håndboldkarriere. Håndbold har dog stadig hans store interesse - han ser alle Lemvig-Thyborøn Håndbolds hjemmekampe.

Annonce
Annonce
Lokalavisen Lemvig

Nu bygger vi bro

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Stilhed og pølser

Annonce