Annonce
Lokalavisen Lemvig

Ny frisør må leve de første par måneder med tildækket facade

Det bekymrer ikke Hamid Youssef, at han åbner en frisørsalon, der vil pakket ind i stillads i den første tid. Han har en stor berøringsflade i Lemvig, og han er sikker på, at kunderne nok skal finde ind til ham. Foto: Allan Damgaard
22-årige Hamid Youssef åbnede mandag 2. maj frisørsalon i Ågade i Lemvig. De første par måneder forhindrer et stillads hans salon i at være synlig i gadebilledet.

Lemvig: Når man åbner en ny butik eller salon, vil man naturligvis gerne gøre så meget reklame som muligt for stedet.

Det er bare ikke så let for 22-årige Hamid Youssef, der mandag 2. maj åbnede frisørsalon i Ågade i Lemvig. Salonen ligger nemlig i en bygning, hvor facaden ud mod Ågade i øjeblikket er pakket ind i et stillads.

På den måde kan der være mange forbipasserende, der ikke får øje på, at der nu igen er kommet liv i det lokale, der efterhånden har stået tomt i et stykke tid. Her har tidligere været forsikring og helsekost, og går vi længere tilbage, så har det faktisk også været en frisørsalon.

Annonce

- Der kommer til at gå lidt tid, inden jeg kan få salonens navn på facaden, men det er nu ikke noget, der bekymrer mig særlig meget. Jeg har mange venner og bekendte i Lemvig, og de ved, at jeg nu begynder som selvstændig herrefrisør, siger Hamid Youssef.

Når stilladset i løbet af juni bliver pillet ned igen - og renoveringen af bygningen dermed er færdig - vil der komme til at stå Pro Style Salon på facaden.

Kom fra Syrien

Hamid Youssef kom sammen med sin familie til Danmark i slutningen af 2014. De er kurdisk flygtninge fra Syrien. De bosatte sig i Lemvig, og her boede de indtil begyndelsen af indeværende år, hvor familien flyttede til Vemb. Og her bor Hamid Youssef i dag sammen med sine forældre og tre søskende.

Hamid Youssef har valgt lokalet i Ågade, fordi det har en perfekt størrelse til en frisørsalon. Foto: Allan Damgaard

- Selv om jeg nu bor i Vemb, så var jeg ikke i tvivl om, at jeg ville åbne salon i Lemvig. Det er her, jeg kender rigtig mange. Samtidig har dette lokale en perfekt størrelse til en salon, siger Hamid Youssef, der indtil videre tager toget mellem Vemb og Lemvig.

Annonce

54 timer om ugen

Han er dog ved at tage kørekort, så måske skal der investeres i en bil en gang i fremtiden. Det kan så også lette transporttiden en anelse, hvilket kan være en fordel, når man som Hamid Youssef har 54 ugentlige åbningstimer i sin salon.

- Indtil videre er det meningen, at jeg selv skal passe den. Jeg har valgt, at jeg tre dage i ugen har åbent til kl. 19, så folk har mulighed for at få en tid efter arbejde, siger Hamid Youssef, der har tidsbestilling og som udgangspunkt sætter 30-40 minutter af til hver kunde.

Selv om han blot er 22 år, så har han faktisk adskillige års erfaring fra frisørfaget. Først skulle han dog lige forbi en anden branche.

Annonce

Lært alt hos fætter

- Jeg begyndte som otte-årig at hjælpe min far, der er elektriker. Men det havde ikke min helt store interesse. Derfor var jeg glad, da jeg som 11-12-årig begyndte at hjælpe min fætter, der er frisør. Han lærte mig alt om faget, siger Hamid Youssef.

Derfor var jeg glad, da jeg som 11-12-årig begyndte at hjælpe min fætter, der er frisør. Han lærte mig alt om faget.

Hamid Youssef, der har åbnet frisørsalon i Lemvig

Han har desuden tre års frisørerfaring i Danmark - han har arbejdet i saloner i Lemvig og Nykøbing Mors.

Leif Vinther Christensen fra Lemvig har hjulpet Hamid Youssef med meget af det praktiske i forbindelse med etableringen af salonen.

- Jeg bor i det område, hvor mange af de syriske flygtninge bor eller har boet, og jeg føler, at det er naturligt at hjælpe dem, siger Leif Vinther Christensen.

- Det er godt at få hjælp af én, der ved, hvordan tingene fungerer her i Danmark, siger Hamid Youssef.Annonce
Lokalavisen Lemvig

Kendt ejendomsmægler vender tilbage til Lemvig

Annonce
Lokalavisen Lemvig

Fra ATV til budcykel: Elever ankom i kreative køretøjer til gallafest

Annonce
Lokalavisen Lemvig

HF-elever rundede skoletid af med galla

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Lemvig

Søren Agger lavede Hole-in-one

Lokalavisen Lemvig

DcH Lemvig fik sin første danmarksmester i spor

Lokalavisen Lemvig

Store bededagskvæld på Kabbel

Lokalavisen Lemvig

Ny frisør må leve de første par måneder med tildækket facade

Lokalavisen Lemvig

Fire sogne udvider samarbejde og åbner fælles hjemmeside

Lokalavisen Lemvig

Forventer igen stor interesse for genbrugsmarked på havnen i Lemvig

Annonce